Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a schimbat tehnologia industria auto

Publicat:

Industria auto a fost dintotdeauna una dintre cele mai receptive la tehnologiile emergente. De-a lungul timpului, acestea au redefinit modul in care masinile folosesc combustibilul si astfel au aparut sisteme hibride, electrice si solare care au inceput sa inlocuiasca motoarele cu combustie interna si alimentate cu gaz.

Multe caracteristici ale automobilelor fabricate in ultimii ani sunt de nerecunoscut la produsele originale. Masinile moderne pot face mai mult decat sa transporte oamenii dintr-un punct in altul, la fel cum telefoanele inteligente au mai multe intrebuintari decat efectuarea…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

UE se pregatește de razboi? Totul sta scris in manifestul PPE semnat la București

17:20, 06.03.2024 - Manifestul PPE de la București vorbește clar despre planul de inarmare a Uniunii Europene, mai ales dupa ce Donald Trump a lasat sa se ințeleaga ca nu toate statele NATO sunt, de fapt, aparate. UE se pregatește de razboi? Cel puțin așa se ințelege din manifestul pe care liderii PPE il vor adopta la…

Ce nu merge bine in politica agricola europeana. Subvențiile incotro?

06:40, 01.03.2024 - ”In ultimii 15 ani, mai mult de o treime din fermele din Europa au fost nevoite sa se inchida, cu mult inainte sa se vorbeasca despre Pactul Verde in politica generala. Trebuie sa ne uitam la ceea ce nu merge bine in politica agricola europeana spune Terry Reintke. Verzii europeni doresc schimbarea…

Europa este fortata sa isi regandeasca industria auto in competitia cu SUA si China. Volkswagen, Renault si Stellantis discuta despre crearea unui „Airbus al automobilelor”

15:45, 20.02.2024 - Pe masura ce rivalii chinezi si Tesla scot la iveala slabiciunile competitive ale celor mai mari producatori de automobile din Europa, a devenit clar ca sentimentul de urgenta este in crestere. Citește și: A murit o figura legendara a Televiziunii Romane Exista o „recunoastere perfecta a faptului ca,…

Valentin Fagarasian, deputat PNL diaspora: Economia UE trebuie sa produca mai mult „made in EU” si sa relaxeze calendarul privind obiectivele ecologice

11:01, 16.02.2024 - Deputatul PNL de diaspora, Valentin Fagarașian , originar din Codlea, afirma ca economia UE trebuie sa produca mai mult „made in EU” si sa relaxeze calendarul privind obiectivele ecologice. Deputatul PNL de diaspora , Valentin Fagarasian, a declarat intr-un discurs sustinut marti, 13 februarie, in Parlamentul…

‘Chinezii vor demola aproape majoritatea companiilor din lume!’

09:51, 26.01.2024 - Elon Musk considera ca producatorii de automobile electrice din China vor avea un succes ”semnificativ” in afara Chinei, chiar daca firma sa Tesla se confrunta cu o concurenta intensa din partea acestor companii, transmite CNBC, relateaza News.ro. ”Companiile de masini chineze sunt cele mai competitive…

Elon Musk: Producatorii de vehicule electrice din China vor ”demola” majoritatea concurentilor, in lipsa unor bariere comerciale

07:55, 26.01.2024 - ”Companiile de masini chineze sunt cele mai competitive companii auto din lume. Asadar, cred ca vor avea un succes semnificativ in afara Chinei, in functie de ce fel de tarife sau bariere comerciale sunt stabilite”, a spus Musk la apelul Tesla privind veniturile, de miercuri. ”Sincer, cred ca, daca…

Șeful Stellantis: reducerea prețurilor, pentru mașinile electrice, poate duce la o ...

14:16, 23.01.2024 - Recent, gigantul Stellantis a dezvaluit o noua platforma pentru mașini electrice de dimensiuni mari. Cu aceasta ocazie, șeful companiei, Carlos Tavares, a vorbit despre un trend la care apeleaza tot mai mulți producatori de automobile. Ne referim aici la reducerea agresiva a prețurilor. In ultimul an,…

Gheorghe Falca: V-ar fi placut sa traiți azi ca in Rusia lui Putin, așa cum vor Simion și Șoșoaca? Daca da, atunci acest text nu este pentru dumneavoastra

20:15, 03.01.2024 - Acum 17 ani, pe 1 ianuarie 2007, Romania, impreuna cu Bulgaria, se alatura familiei statelor membre UE, dupa alți 17 ani de la Revoluție, de drum prin deșert, de incercari repetate ale neocomuniștilor de a ne deturna de la parcursul nostru natural. Am avut, de atunci, patru runde de alegeri…


Ce parere ai despre aceasta stire?