Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reușit Amalia Năstase să slăbească zeci de kilograme. Ce nu mai mănâncă fosta soție a lui Ilie Năstase: „Am zis că nu se mai poate”

Publicat:

In urma cu aproximativ 3 ani, ajunsese la greutatea de 96 de kilograme și simțea ca a pierdut definitiv lupta cu surplusul de grasime. Din fericire, fosta soție a lui s-a ambiționat și a reușit sa dea jos aproximativ 30 de kilograme. Vedeta reușește sa se mențina de cațiva ani și a dezvaluit cum a reușit sa-și atinga obiectivul.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a reușit Minodora sa slabeasca 30 de kilograme și care este secretul ei pentru a se menține in forma

10:35, 16.04.2024 - Artista a inceput procesul de slabire in 2017. A facut o operație de micșorare a stomacului și a ținut dieta. Insa și-a pierdut mama in 2022, iar pierderea a afectat-o mult, incat s-a ingrașat din nou.Minodora a reușit sa dea jos 30 de kilograme in cateva luni, ajungand la de 68 de kilograme. Acum,…

Vacanța de vedeta. Amalia Nastase, sfaturi utile pentru o vacanța de vis in Paris! Fosta soție a lui Ilie Nastase a vizitat locuri exclusiviste: ”Casa lui era...” / VIDEO

15:55, 13.04.2024 - Ediția de astazi a emisiunii Vacanța de vedeta a inceput cu un invitat de excepție! Amalia Nastase a vizitat locuri spectaculoase din Paris, iar acum a venit cu sfaturi utile pentru turiștii care iși doresc sa ajunga acolo. Iata ce locuri nu trebuie sa ratezi și de ce buget ai nevoie!

Andreea Marin a ajuns sa imprumute hainele fiicei sale. Cum arata vedeta, dupa ce a slabit 20 de kilograme

13:45, 10.04.2024 - Andreea Marin se mandrește cu faptul ca a reușit sa slabeasca 20 de kilograme și are o silueta de adolescenta. Mai mult, vedeta a marturisit ca a ajuns acum sa imprumute hainele fiicei sale, Violeta, in varsta de 16 ani, noteaza click.ro. Fosta indragita prezentatoare de la „Surprize, Surprize” a dezvaluit…

Xtra Night Show. Cristina Spatar iși dorește sa slabeasca. Cate kilograme și-a propus sa dea jos vedeta: „Ma straduiesc...”

10:40, 03.04.2024 - Chiar daca are o silueta de invidiat, Cristina Spatar spune ca iși dorește sa slabeasca. Vedeta a povestit ca s-a ingrașat cateva kilograme in timpul pandemiei de COVID-19, dar nu a reușit sa slabeasca de atunci, așa ca, a decis sa urmeze cu strictețe o dieta și sa faca sport.

Ce inalțime și cate kilograme are Vica Blochina. Vedeta are mereu grija de silueta sa

00:55, 05.03.2024 - Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țara. De-a lungul anilor, a atras privirile barbaților, avand forme apetisante pe care a știut, intotdeauna, cum sa le puna in valoare. Fosta dansatoare a marturisit care ii sunt proporțiile, raspunzand la o intrebare a unei fanei.

Cum arata Mioara Roman in tinerețe. Fosta soție a lui Petre Roman era de o frumusețe rapitoare FOTO

13:35, 23.02.2024 - Mioara Roman a plecat dintre noi vineri, 23 februarie, dupa o lunga lupta cu boala. Vedeta a fost cunoscuta și iubita de o mulțime de oameni, iar numele sau fusese auzit in cele mai importante contexte. Chiar daca era celebra, puțini știu cum arata in tinerețe regretata jurnalista. Era de o frumusețe…


Ce parere ai despre aceasta stire?