Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a reușit Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii să slăbească 15 kilograme, după ce a născut: ”Toate astea când doarme fata”

Publicat:

La aproape o luna de cand a nascut, a surprins pe toata lumea! Cum a reușit fosta ispita de la sa slabeasca 15 kilograme, dupa ce a devenit mamica? Chiar ea a spus.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cum a reușit Minodora sa slabeasca 30 de kilograme și care este secretul ei pentru a se menține in forma

10:35, 16.04.2024 - Artista a inceput procesul de slabire in 2017. A facut o operație de micșorare a stomacului și a ținut dieta. Insa și-a pierdut mama in 2022, iar pierderea a afectat-o mult, incat s-a ingrașat din nou.Minodora a reușit sa dea jos 30 de kilograme in cateva luni, ajungand la de 68 de kilograme. Acum,…

O studenta la medicina a recunoscut cum a reușit sa slabeasca semnificativ in doar 3 luni. La ce metode a apelat

15:35, 15.03.2024 - O studenta la medicina din Ohio, Statele Unite ale Americii, a dezvaluit secretul care a ajutat-o sa slabeasca considerabil in doar 3 luni. Iata ce a povestit Jenna Sickler pe pagina sa de TikTok.

O studenta la medicina a recunoscut cum a reușit sa slabeasca 20 de kilograme in 3 luni. La ce metode a apelat

15:05, 15.03.2024 - O studenta la medicina din Ohio, Statele Unite ale Americii, a dezvaluit secretul care a ajutat-o sa slabeasca 20 de kilograme in doar 3 luni. Iata ce a povestit Jenna Sickler pe pagina sa de TikTok.

O noua desparțire in showbiz? Alexandra Diaconescu de la Insula Iubirii și partenerul ei, Madalin, s-au separat? Prima reacție a brunetei!

10:45, 11.03.2024 - Alexandra Diaconescu, fosta ispita de la Insula Iubirii, formeaza un cuplu cu Madalin Mogoș de mai mulți, iar impreuna au și o fetița, insa de ceva vreme lucrurile par a fi cu semnul intrebarii in ceea ce privește casnicia lor. Urmaritorii celor doi nu mai vad deloc fotografii cu ei impreuna, iar postarile…

Cum a reușit Claudia Iosif sa slabeasca intr-un timp scurt! Babs a trecut printr-o transformare spectaculoasa, dupa desparțirea de Dorian Popa: ”Am scapat de...” / FOTO

18:30, 03.03.2024 - Deși ultimele luni nu au fost deloc ușoare pentru ea din punct de vedere sentimental, Claudia Iosif a reșit sa ajunga la silueta pe care și-a dorit-o și a slabit intr-un timp scurt. Babs și-a dezvaluit secretul transformarii radicale prin care a trecut dupa desparțirea de Dorian Popa!

Marius, un ardelean stabilit in Austria, pescuiește pești de peste 80 de kilograme: „Din pasiune am ajuns sa fac investiții costisitoare”

15:40, 16.02.2024 - Nascut in Sibiu, Marius s-a indragostit de arta pescuitului la o varsta frageda, de doar 10 ani. Impreuna cu tatal sau mergea la cele mai cunoscute lacuri din județ precum Șopa, Mandra și Sacel. In anul 2003, familia sa a luat o decizie curajoasa de a se muta in Spania. Cu toate acestea, pasiunea lui…

Femeia care nu a muncit nicio zi, dar a incasat peste 100.000 de euro de la stat

07:11, 11.02.2024 - O femeie nu a muncit nici macar o zi, dar a reușit sa incaseze peste 100.000 de euro de la stat. A fost acuzata de frauda, insa ce idee a avut ea? Este vorba despre o femeie din Italia. Aceasta a inventat 12 sarcini și a pretins ca ar fi nascut cinci copii, doar ca sa nu munceasca, dar sa fie platita.…

Ce dieta a ajutat-o pe Cristina Spatar sa slabeasca 17 kilograme. Artista a urmat un plan alimentar strict

16:41, 01.02.2024 - Cristina Spatar se mandrește cu o silueta de invidiat, insa puțini știu ca o dieta a ajutat-o sa slabeasca 17 kilograme și sa ajunga la formele dorite. Artista a dezvaluit, pas cu pas, planul alimentar de care a ținut cont.


Ce parere ai despre aceasta stire?