Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a cunoscut-o “Firicel” din “Las Fierbinţi” pe soţia sa: “Când am văzut-o prima dată, am rămas mut!”

Publicat:

, cunoscut mai mult ca “Firicel” din “”, a oferit detalii despre povestea de dragoste ca il leaga de sotia sa. Cei doi sunt casatoriti de 25 de ani, iar actorul spune ca, pentru el, a fost dragoste la prima vedere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Actorul care și-a cunoscut soția la o plimbare pe bulevard. Era mult mai tanara decat el și ii era studenta

18:40, 18.04.2024 - Dem Radulescu a fost nu doar o figura iconica pe ecran, ci și in viața privata. Paula Radulescu, prima soție a actorului, a fost femeia care i-a cucerit inima și alaturi de care a trait o frumoasa poveste de dragoste timp de 22 de ani. Povestea lor de dragoste a inceput intr-un mod simplu, intr-o seara…

Star Matinal. Giulia Nahmany, despre cum și-a cunoscut soțul al semafor. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste pe care o traiește: "A fost ceva energetic..." / VIDEO

10:25, 08.04.2024 - Giulia Nahmany și-a intalnit sufletul pereche la semafor. L-a strigat, și de atunci sunt de nedesparțit. Vedeta a vorbit despre povestea de dragoste ca-n filme, intr-un interviu pentru Star Matinal.

Marturia tulburatoare a soției barbatului ucis de mașina condusa de un cunoscut bancher. „Nu i-a pasat, nici nu s-a uitat”

15:15, 20.03.2024 - Radu Grațian Ghețea, un cunoscut bancher din Romania, a fost trimis in judecata pentru ucidere din culpa, dupa ce a provocat un accident mortal in județul Constanța, intrand pe contrasens. Soția victimei spune ca, „oricat de dreapta și corecta ar fi legea”, pentru ea „nu poate face dreptate”

Star Matinal. Cum a reușit Denisa Filcea sa il convinga pe Flick sa se lase de fumat. Omul de radio a renunțat abia dupa ce a cunoscut-o pe soția lui

13:16, 18.03.2024 - Denisa Filcea și Flick sunt impreuna de cațiva ani și au impreuna o fetița. Cei doi spun ca fac o echipa buna atat acasa, cat și pe plan profesional. In cadrul unui eveniment, a fost randul omului de radio sa ii fie alaturi partenerei.

Doliu in lumea muzicii. Un cunoscut artist a murit la 74 de ani. S-a stins din viața in somn / FOTO

10:30, 12.03.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale, dupa ce un artist cunoscut a murit la 74 de ani. Soția lui a anunțat ca s-a stins din viața in somn, in acest weekend și i-a rugat pe fani sa respecte intimitatea familiei.

Din prea multa dragoste un sucevean și-a ”impins” soția in ”brațele” polițiștilor

13:05, 04.03.2024 - Duminica la orele 14.55, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala nr. 3 Marginea au oprit pentru control autoturismul condus de catre o femeie de 22 ani domiciliata in Voitinel, pe drumul comunal de pe raza comunei Horodnic de Sus. In momentul legitimarii, femeia a precizat faptul ca nu deține…

Interlop impușcat de un var pentru ca avea o aventura cu soția acestuia. Agresorul e cunoscut pentru scandaluri cu clanul Camataru

12:35, 11.02.2024 - Un interlop din Bucuresti, cunoscut sub porecla Robert Yoc, a fost arestat dupa ce l-a impuscat cu un pistol cu bile pe un var pe care il suspecta ca avea o relatie extraconjugala cu sotia lui.

Soția lui Radu Bucalae, apariție rara la TV. Cum s-au cunoscut comediantul și Alexandra, de fapt

16:46, 31.01.2024 - Alexandra, soția lui Radu Bucalae, a bifat o apariție rara la TV la Neatza cu Razvan și Dani, in ediția de pe 29 ianuarie 2024. Comediantul și partenera sa au pariticpat la un joc și au dezvaluit detalii inedite din vaiața lor de cuplu.


Ce parere ai despre aceasta stire?