Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a ajuns africanca Beauty Alexandrescu de la Chefi la cuțite să se căsătorească cu un român: ”Spuneam că o să mă mărit cu un alb” / VIDEO

Publicat:

Chefi la cuțite nu e numai despre gatit, ci și despre poveștile de viața ale concurenților. și-a dorit mereu sa se casatoreasca cu un barbat alb, iar visul i s-a indeplinit. Cum s-a intamplat acest lucru.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 8 aprilie 2024. Pictorul Vasile Mureșan, cunoscut drept Murivale, i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viața

21:50, 08.04.2024 - In ediția 9 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, celebrul pictor roman Vasile Mureșan (Murivale) i-a surprins pe jurați cu povestea lui de viața emoționanta. Preparatul pregatit de artist a fost o adevarata surpriza.

Celebru chef roman șterge pe jos cu noul juriu Chefi la Cuțite! 'Niște habarniști. Sunt mai rau ca ceilalți'

21:40, 28.03.2024 - Loredan Garlgalac lanseaza un atac devastator catre Chefi la cuțite! Singurul Executive chef roman din Marea Britanie nu i-a iertat pe bucatarii aduși de Antena 1 pentru sezonul 13 al emisiunii culinare. Daca pe Sorin Bontea, Catalin Scarlatescu și Florin Dumitrescu, celebrul bucatar i-a facut cu…

Chefi la cuțite, 25 martie 2024. Varza s-a intors la show-ul de gatit! Ce preparat le-a gatit de aceasta data comediantul: ”Daca nu e bine, ma intorc și saptamana viitoare!” / VIDEO

23:30, 25.03.2024 - In episodul 4 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din 25 martie 2024, Varza, pe numele sau real Daniel Ilie, a revenit cu o noua rețeta in platoul show-lui culinar de la Antena 1. Iata ce le-a gatit comediantul de aceasta data celor patru jurați!

Chefi la cuțite, 20 martie 2024. Constantin Dumitru i-a impresionat pe jurați cu povestea sa de viața! Prin ce a trecut hairstylistul: ”M-au dus de urgența la spital” / VIDEO

21:35, 20.03.2024 - Chefi la cuțite aduce o mulțime de surprize atat pentru concurenți, cat și pentru jurați. In a treia ediție a competiției, Constantin Dumitru a impresionat prin povestea sa de viața. Tanarul a trecut printr-o eveniment neferciti care i-a schimbat tot parcursul.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a caștigat prima amuleta din acest sezon. Chef Vlad Padurescu a dat verdictul

22:55, 18.03.2024 - In prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Chef Vlad Padurescu a degustat preparatele gatite de Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu, la proba pentru primul avantaj din acest sezon. La final, acesta a anunțat cine a caștigat prima amuleta.

Scarlatescu, despre Antena 1: „Nu ne-a dat banii pe Sezonul 12”. Trustul spune ca fostul jurat are de plata

17:30, 12.03.2024 - Dupa ce a foștii jurați de la Chefi la Cuțite au dat in judecata Antena 1, Catalin Scarlatescu a declarat ca postul de televiziune nu le-a platit salariile pentru sezonul 12. Antena 1 explica insa ca si-a indeplinit obligatiile fața de chef.

Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. Primele imagini cu fetița sa

18:25, 23.02.2024 - Bogdan Alexandrescu (Dexter) de la Chefi la cuțite a devenit tata in urma cu puțin timp. El și soția sa, Georgiana, au publicat mai multe imagini induioșatoare pe contul personal de Instagram cu micuța lor.

O cantareața de la noi și-a anulat nunta cu barbatul iubit! De ce nu mai vrea sa se casatoreasca cu partenerul ei și ce a facut-o sa ia aceasta decizie: ”Nu ma mai marit”

23:35, 10.02.2024 - O cantareața de la noi a luat o decizie radicala! Cu toate ca anunța ca urmeaza sa se casatoreasca și se pregatea de pasul cel mare, iata ca acum surprinde pe toata lumea cu hotararea sa. A anulat orice nunta și are planuri mari. Ce și-a propus sa faca și cum i-a venit aceasta idee.


Ce parere ai despre aceasta stire?