Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu deputatul Bîlcea pe gazon

Publicat:

ARAD. A doua echipa a baronului , a inceput campionatul de fotbal din Liga a V-a, sambata, pe stadionul „3 Colegi” din Bujac, unde a caștigat in fața celor de la , scor 3-2 (goluri semnate de: Stoian, Both, Al. Roman, respectiv Simion, Lipitor).

Citeste articolul mai departe pe aradon.ro…  

Sursa articol: aradon.ro


Stiri pe aceeasi tema

UTA implinește 79 de ani! Sarbatorește cu copiii

13:51, 17.04.2024 - ARAD. UTA sarbatorește, maine, 79 de ani, iar reprezentanții clubului au decis ca sarbatoarea sa o imparta cu cei mai mici dintre suporteri. Așa se face ca, la ora 16, copii sunt așteptați la Arena „Francisc Neuman”, pentru sesiuni foto și autografe, cu unii dintre cei mai reprezentativi jucatori.

Cadou pentru Mircea Rednic » Surpriza pregatita de copiii de la Arad in ziua in care a implinit 62 de ani

16:25, 09.04.2024 - Mircea Rednic, antrenorul celor de la UTA Arad, a implinit marți, 9 aprilie, 62 de ani. Clubul i-a pregatit o surpriza ultimului tehnician care i-a adus titlul lui Dinamo. De ziua sa, UTA l-a sarbatorit pe Rednic prin intermediul unor copii. Aceștia i-au cantat „La mulți ani” la stadionul Francisc Neuman.…

Gimnast roman de etnie maghiara, torturat de colegi. Kelemen Hunor: „Acest lucru nu poate fi lasat fara consecinte”.

19:35, 05.04.2024 - Un gimnast in varsta de 15 ani din lotul național ar fi fost agresat de doi colegi in timpul cantonamentului de la Reșița, din motive de natura etnica. Liderul UDMR, Kelemen Hunor, spune ca minorul „a fost torturat doar pentru ca este maghiar”.

„Am avut privilegiul de a invața de la celebrul și regretatul Gianni Versace”

08:16, 27.03.2024 - Cu o cariera de invidiat, cu suișuri și coborașuri, Catalin Botezatu, poate cel mai cunoscut creator roman de moda, vorbește cu drag de Arad, orașul in care revine cu placere de fiecare data.

Beniamin Todosiu s-a inscris in PSD. Deputatul a facut anunțul pe contul de socializare

13:55, 16.03.2024 - Am decis sa ma alatur proiectului politic prin care construim o alternativa pentru Alba, o alternativa pentru oameni. De astazi, sunt alaturi de NOUL PSD și, impreuna cu noii mei colegi, Victor Negrescu și Corneliu Mureșan, continuam transformarea PSD intr-un partid deschis, care susține in administrația…

Un deputat de Neamț a depus plangere penala impotriva conducerii Parlamentului. „Poporul roman va matura cu ei la alegeri!”

11:20, 15.02.2024 - Deputatul AUR de Neamț, Dumitrina Mitrea, acuza conducerea Camerei Deputaților ca a sancționat-o in mod abuziv pentru ceva ce nu a facut. Concret, Dumitrina Mitrea a depus o plangere penala la Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casație și Justiție in care spune ca a fost sancționata pentru un protest…

Cum arata un fake news in urma cu o suta de ani. Istoric roman: „Au mințit poporul cu Napoleonul”

12:36, 04.02.2024 - O știre aparuta in urma cu o suta de ani a ramas și acum un mister. Un ziar al vremii relata ca o prințesa, urmașa a lui Napoleon Bonaparte, a murit de gripa in Arad. Un doctor in istorie explica, cu argumente, de ce totul este o minciuna.

Fotbal, SuperLiga: Infrangere pentru U Cluj in confruntarea cu Poli Iași

21:10, 28.01.2024 - Universitatea Cluj a pierdut astazi, scor 0-1, pe terenul celor de la Poli Iași, intr-o partida ce a contat pentru etapa a XXIII-a, din SuperLiga. Ieșenii au fost mai periculoși in prima, cand au și avut un gol anulat. Bouhenna a reluat cu capul in poarta lui Iliev, insa VAR-ul a anulat reușita din…


Ce parere ai despre aceasta stire?