Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu cine se iubește Ana Baniciu de la Te cunosc de undeva. Surprinși de Raluka în timp ce se sărutau / FOTO

Publicat:

traiește o frumoasa poveste de dragoste cu . Mult timp nu s-a afișat cu cel care i-a furat inima, dar acum l-a sarutat in vazut tuturor. Prietena concurentei de la ”Te cunosc de undeva”, cantareața Raluka a fost cea care i-a surprins pe cei doi in tandrețuri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva! 13 aprilie 2024. Alexia și Dima, transformare inegalabila in Kylie Minogue. Andreea Balan: „A fost un show senzațional...” / VIDEO

00:25, 14.04.2024 - Echipa formata din Alexia și Dima s-a bucurat de transformarea primita, insa socotelile de acasa nu s-au potrivit in totalitate cu cele de la coregrafie. Cei doi au avut de pregatit un dans contemporan și au intampinat unele dificultați. Cum le-a ieșit momentul și care au fost comentariile juraților.

Sambata, la Antena 1, Ilona și Ristei, moment emotionant la Te cunosc de undeva! „E o mare presiune, ne vor urmari și parintii noștri și vrem sa-i facem mandri”

21:05, 29.03.2024 - Sambata aceasta, cea mai noua gala a transforming show-ului Te cunosc de undeva!, difuzata ȋncepand cu ora 20.00, la Antena 1 le-a adus o provocare de zile mari perechii de artiști formate din Ilona și Ristei. Celor doi, ruleta le-a adus unele dintre cele

Connect-R și SHIFT, surprinși de ruleta cu o super transformare sambata, la Te cunosc de undeva! Andreea Balan: “E unul dintre cele mai bune momente ale voastre!”

23:11, 15.03.2024 - Dupa doua travestiuri de exceptie, Sister Act și Aretha Franklin, și alte doua personaje cu mare greutate, Rolling Stones și Ed Sheran, care le-au dat mari batai de cap lui Connect-R și lui SHIFT, pentru cea de-a cincea gala a transforming show-ului de la

Te cunosc de undeva! 9 martie 2024. Shift și Connect-R, musical marca Aretha Franklin. Moment inedit in ediția a patra: ”Mi se pare incredibil”/ VIDEO

23:31, 09.03.2024 - Ediția din aceasta seara a fost plina de surprize. Shift și Connect-R au ridicat sala in picioare la momentul lor și au reușit sa se autodepașeasca. Au avut nevoie doar de un pian și un microfon, iar cei doi s-au transpus in rolul personajului lor.

Zarug, la un pas sa iși dea demisia de la Antena 1. Ce l-a scos din sarite la „Te cunosc de undeva!”: „Imi venea sa plang”

11:45, 09.03.2024 - Eliza Natanticu și Zarug au fost provocati de un artist coreean la „Te cunosc de undeva!”. S-au pregatit intens pentru momentul din aceasta seara, iar Zarug a fost chiar la un pas sa iși dea demisia de la Antena 1.Cea mai noua gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata in aceasta seara, de la 20:00, la Antena…

Primul bonus al sezonului 20 se acorda sambata aceasta la Te cunosc de undeva!

12:40, 28.02.2024 - Seara incarcata de emotie sambata, de la 20:00, la Te cunosc de undeva!. Pentru prima oara in sezonul 20, unul dintre jurati va folosi bonusul de 100 de puncte care va aduce cu sine o schimbare drastica a clasamentului.

Te cunosc de undeva! 24 februarie 2024. Zarug și Eliza Natanticu s-au transformat in Mioara Velicu. Cum au comentat jurații transformarea celor doi / VIDEO

23:25, 24.02.2024 - Zarug și Eliza Natanticu au adus un moment romanesc pe scena de la Te cunosc de undeva! Cei doi s-au transformat in Mioara Velicu, un personaj care nu a fost deloc ușor de interpretat. Cum au comentat jurații momentul lor.

Cum a reacționat Alina Pușcaș dupa ce s-a scris ca ar fi gravida. Ce a spus prezentatoarea tv de la Te cunosc de undeva!

18:50, 04.02.2024 - Alina Pușcaș a oferit prima reacție in urma zvonurilor conform carora ar fi insarcinata cu al patrulea copil. Controversa a luat amploare dupa ce vedeta a distribuit o imagine pe platforma de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?