Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol, însărcinată fiind în șapte luni. Vedeta s-a plâns în fața fanilor: ”Trebuie să fac ceva”

Publicat:

, traiește cea mai frumoasa perioada a vieții sale, caci este insarcinata in șapte luni, iar curand iși va strange copilul in brațe. Insa, pana atunci, prezentatoarea s-a plans fanilor, marturisind cu ce probleme se confrunta din cauza sarcinii.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Dorinel Munteanu se confrunta cu "serioase probleme de sanatate"

16:50, 20.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Otelul Galati, Dorinel Munteanu, se confrunta cu "serioase probleme de sanatate" si necesita ingrijire medicala de specialitate, a anuntat, marti, pe site-ul oficial, managerul general al clubului, Cristian Munteanu, potrivit Agerpres.

Star Magazin. „Nu mai pot de durere!”. Cristina Spatar se confrunta cu probleme grave. A fost nevoita sa-și anuleze concertele / VIDEO

14:55, 07.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, Cristina Spatar a marturisit ca se confrunta cu probleme grave. Artista are dureri, iar de trei saptamani trece prin momente grele. Vedeta a fost nevoita sa-și anuleze concertele. Iata ce a pațit cantareața!

Gina Pistol iși dorește o schimbare de look. Vedeta a cerut sfatul fanilor: „Am cateva variante” / FOTO

23:35, 02.02.2024 - Gina Pistol și familia se afla in America, mai exact in Los Angeles, unde vor mai ramane și in urmatoarele trei saptamani. Vedeta spune ca iși dorește și o schimbare de look, dar nu știe exact cum sa se tunda.

Celine Dion: „Boala nu ma definește”! Artista le-a pregatit o surpriza fanilor

19:15, 02.02.2024 - Celine Dion (55 de ani) va lansa un nou documentar, intitulat „I am: Celine Dion”, in care vorbește despre boala neurologica rara și incurabila, care a facut-o sa se retraga din muzica. Vedeta canadiana  sufera de sindromul persoanei rigide – SPR – caracterizat prin rigidizarea musculara progresiva…

Cu ce probleme se confrunta Rose! Fetița brunetei a avut nevoie de ajutorul specialiștilor. Vedeta se ocupa singura de creșterea copiilor / VIDEO

23:50, 24.01.2024 - Cu ce probleme se confrunta Rose dupa ce a devenit mama pentru a doua oara. Bruneta ne-a oferit un interviu exclusiv despre greșelile facute in creșterea fetițelor ei. Cum arata viața fostului manechin.

Andra Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Iubita lui Lele a ajuns pe perfuzii: „La fiecare pas…” / FOTO

08:25, 24.01.2024 - Andra Volos i-a ingrijorat pe fanii ei cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Vedeta a marturisit ca se confrunta cu probleme de sanatate. Iubita lui Lele a ajuns pe perfuzii. Iata ce a pațit partenera de viața a celebrului cantareț de manele!

Fiica cea mica a Gabrielei Cristea a ajuns la spital! Cu ce probleme se confrunta Iris: ”Nu se mai poate” / FOTO

17:10, 21.01.2024 - Fiica Gabrielei Cristea se confrunta cu probleme de sanatate! Dupa zile intregi in care Iris s-a simțit rau, Tavi Clonda a decis sa ia masuri și a dus-o la spital, pentru a afla care este cauza. Iata ce simptome are și cu ce probleme se confrunta Iris, in aceste momente!

Cu ce probleme se confrunta fiica Andreei Banica la liceu. Ce o deranjeaza pe cantareața: „Merita sa fie tratata normal”

17:00, 01.01.2024 - Andreea Banica s-a aratat extrem de deranjata de faptul ca fiica ei este vazuta ca o persoana diferita la liceul la care invața, inclusiv de profesori, pentru ca este copil de vedeta. Iata ce declarații exclusive a facut cantareața!


Ce parere ai despre aceasta stire?