Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu ce probleme se confruntă Gina Pistol în timpul sarcinii. Vedeta a spus totul pe Instagram

Publicat:

De cateva luni, și Smiley radiaza de fericire, dupa ce au aflat ca vor fi parinți. Insa, recent, a dezvaluit ca nu e atat de ușor sa fie insarcinata și ca se confrunta cu diverse probleme.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristina Cioran, primele declarații dupa ce a cerut ordin de protecție impotriva lui Alex Dobrescu: „Fetița mea este prioritatea mea”

12:50, 15.04.2024 - Cristina Cioran a facut plangere la poliție impotriva lui Alex Dobrescu, tatal fiicei sale, și a cerut ordin de protecție. Vedeta a facut primele declarații despre aceasta situație și a precizat ca dorește prelungirea ordinului de protecție.Cristina Cioran este mai hotarata ca niciodata sa faca orice…

Smiley și Gina Pistol au plecat in Bali. Cu ce se ocupa acolo vedeta: „El este intr-o tabara de muzica, iar eu vreau sa fiu spontana”

16:55, 04.04.2024 - Smiley și Gina Pistol sunt in Bali, dar artistul nu se bucura de o vacanța la soare, el e acolo la munca. In schimb, Gina Pistol are grija sa iși organizeze programul dupa bunul plac, se plimba des și descopera locuri noi. In urma cu aproximativ o saptamana, Smiley și Gina Pistol au plecat din Romania…

WhatsApp nu funcționeaza și alte aplicații ale companiei Meta se confrunta cu probleme

21:45, 03.04.2024 - WhatsApp pare sa se confrunte cu o intrerupere globala, impiedicand utilizatorii sa trimita sau sa primeasca mesaje, in timp ce alte aplicații Meta, cum ar fi Facebook Messenger și Instagram, se confrunta și ele cu probleme.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Gina Pistol și-a luat fetița și au plecat de acasa. Reacția unui internaut dupa anunțul vedetei. „Familii fericite doar de fațada. Punct!”

11:40, 15.03.2024 - Gina Pistol a luat o decizie radicala, dupa ce Josephine a implinit 3 ani, pe 9 martie. Vedeta și-a facut bagajele și a plecat impreuna cu fetița ei din București, pentru cateva zile de relaxare. Pe contul de socializare, Gina Pistol a anunțat ca și-a facut bagajele și a decis sa plece cu fiica sa intr-o…

Ce spune Irina Fodor despre condițiile din Asia, in timpul filmarilor. Cu ce probleme se confrunta prezentatoarea: ”Imi da sa ma sature”

10:50, 11.03.2024 - Au incceput filmarile pentru noul sezon Asia Express, iar Irina Fodor iși ține fanii la curent cu atmosfera noului continent pe care a poposit. Prezentatoarea afirma cu se confrunta cu o problema de cand a ajuns, insa, acest lucru și-l dorea nespus in America Latina. Ce afirmații a facut vedeta pe contul…

Star Magazin. „Nu mai pot de durere!”. Cristina Spatar se confrunta cu probleme grave. A fost nevoita sa-și anuleze concertele / VIDEO

14:55, 07.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, Cristina Spatar a marturisit ca se confrunta cu probleme grave. Artista are dureri, iar de trei saptamani trece prin momente grele. Vedeta a fost nevoita sa-și anuleze concertele. Iata ce a pațit cantareața!

Andra Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Iubita lui Lele a ajuns pe perfuzii: „La fiecare pas…” / FOTO

08:25, 24.01.2024 - Andra Volos i-a ingrijorat pe fanii ei cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Vedeta a marturisit ca se confrunta cu probleme de sanatate. Iubita lui Lele a ajuns pe perfuzii. Iata ce a pațit partenera de viața a celebrului cantareț de manele!


Ce parere ai despre aceasta stire?