Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu cât a ajuns să se vândă 1 kg de cartofi noi în postul Paștelui. Prețurile sunt uluitoare în piețe

Publicat:

Au aparut primii cartofi noi in piețe, insa prețurile sunt foarte mari, aproape cat un kilogram de carne. Prețurile piperate din piața se datoreaza costului de cumparare de la agricultorii care vand en-gros mult mai scump decat in oricare an.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Declarație halucinanta a unui preot in postul Paștelui: „Fetele frumoase abuzate nu sunt chiar nevinovate! Sa faca pușcarie!”

10:35, 22.04.2024 - Un preot din Prahova indragit de enoriașii ortodocși a facut o serie de declarații controversate la adresa femeilor abuzate. Acesta este de parere ca și femeile abuzate trebuie sa faca inchisoare.

Duminica Sfintei Maria Egipteanca, a V-a din Postul cel Mare

11:56, 21.04.2024 - Suntem in duminica numita a Sfintei Cuvioase Maria Egipteanca, a cincea din Postul cel Mare al Paștelui și ultima din cuprinsul celor patruzeci de zile care se termina in vinerea dinaintea sambetei Sfantului Lazar. Ne straduim a ramane pironiți și pecetluiți intru bucuria inmiresmata a iubirii lui Dumnezeu,…

Prețurile au explodat in piețe inainte de Paște: Cat a ajuns sa coste carnea de miel

07:05, 07.04.2024 - In apropierea Paștelui, prețul carnii de miel a explodat. Un kilogram costa 60 de lei in piețele din Brașov. Vorbim de o creștere cu 20% fața de anul trecut. La inceputul lunii mai este posibil sa fie și mai mari.

Marcel Boloș face declarații incendiare: Cu cat cumparam mai mult din piețe cu atat prețurile raman mari

15:30, 06.04.2024 - Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, spune ca prețurile din piețe au luat-o razna. Zilele trecute acesta a declarat ca a fost la piața și cu 500 de lei a cumparat extrem de puține lucruri.Ce s-a scumpit cel mai tare”Am fost in piața, merg des. Prețurile sunt destul de mari.

Spotify va crește prețurile pe unele piețe

17:45, 03.04.2024 - Spotify intenționeaza sa majoreze prețurile la planurile sale cu aproximativ 1 pana la 2 dolari pe luna pe cinci piețe, inclusiv in Marea Britanie, Australia și Pakistan, pana la sfarșitul lunii aprilie, noteaza Bloomberg News, potrivit unor surse, scrie Reuters. Acțiunile serviciului suedez de streaming…

Cat costa varza in piețe, in 2024. Prețurile au luat-o razna fața de anul trecut

17:45, 02.04.2024 - Vești proaste pentru romani, chiar inainte de Paște! Aceștia vor trebui sa scoata bani mai mulți din buzunare pentru cumparaturi. Prețul la carnea de miel a crescut considerabil, dar și prețurile legumelor s-ar triplat fața de 2023. Cat a ajuns sa coste varza in piețe? Cat costa varza in piețe, in 2024…

Rețeta de brioșe cu nuci. Desertul care iți va incanta papilele gustative in postul Paștelui

07:55, 27.03.2024 - Ne aflam in postul Paștelui, cel mai greu din an, iar din acest motiv ne-am pregatit sa-ți prezentam cea mai simpla rețeta de brioșe cu nuci. Este desertul care iți va incanta papilele gustative in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie, dar și care este modul de preparare!

Incepe postul Paștelui: legumele și verdețurile s-au scumpit! Cat va costa kilogramul de roșii romanești

09:05, 15.03.2024 - Fiind considerat cel mai aspru din punct de vedere alimentar și doar cu puține dezlegari la pește, postul Paștelui ii va costa scump pe romani anul acesta. Cele mai cautate alimente sunt legumele și verdețurile. Agricultorii spun insa ca vor fi nevoiți sa vanda kilogramul de roșii cu 30 de lei, sa acopere…


Ce parere ai despre aceasta stire?