Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CTP nu s-a putut abține. Ce a spus despre Dragoș Bucur după ce a spus că nu se vaccinează

Publicat:

Dragoș Bucur, unul din actorii momentului, a genrat un val de ura la adresa sa. Dupa ce decalra pe facebook ca nu poarta masca și nu se vaccineaza, internauții au reacționat dur in comentarii. Reacțiile au fost pro și contra. Alții, precum junralistul l-a catalogat ca fiind in aceeași categorie cu Diana […] The post CTP nu s-a putut abține. Ce a spus despre Dragoș Bucur dupa ce a spus ca nu se vaccineaza appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Cristiano Bergodi nu s-a mai putut abține: „Ce vina avem noi? Ce vina are echipa?!” + pe cine a atacat direct: „Nu spun altceva, ma suspenda 6 luni”

23:35, 15.03.2024 - Farul s-a impus in deplasarea cu Rapid, scor 2-1, in runda inaugurala a play-off-ului din Superliga Romaniei. Cristiano Bergodi a acuzat arbitrajul lui George Gaman, dar și faptul ca Peluza nu a fost alaturi de fotbaliști. Cristiano Bergodi crede ca galeria a greșit in momentul in care a ales sa nu…

Power Couple Romania, 11 martie 2024. Lino Golden, reacție vehementa la strategiile de votare. Artistul nu s-a mai putut abține

20:50, 11.03.2024 - Lino Golden a avut o reacție vehementa la streategiile de votare atunci cand s-a reintors in vila din Malta, dupa eliminare. Artistul nu s-a mai putut abține și a spus lucrurilor pe nume in ediția 16 din Power Couple Romania, de pe 11 martie 2024.

Oana Matache si Radu Siffredi, moment necontrolat la Power Couple. Cei doi nu s-au putut abtine: „Am vazut-o cum statea acolo legata”

11:46, 27.02.2024 - In ediția de luni, 26 februarie 2024, a emisiunii Power Couple de la Antena 1, concurenții au avut parte de o proba ieșita din comun. Echipele și-au pus din nou relațiile la incercare. Așadar, barbații au fost nevoiți sa-și ‘salve’ partenerele. Cum a reacționat, insa, Radu Siffredi cand a trebuit sa…

GSP: Un barbat insista sa-i explice unei jucatoare profesioniste de golf cum sa loveasca mingea. Ce a urmat. „Nu m-am putut abține sa nu rad"

13:26, 23.02.2024 - Georgia Ball, jucatoare și antrenoare profesionista de golf din Marea Britanie, a postat pe Instagram o scena incredibila traita pe terenul de antrenament. In timp ce-și exersa loviturile și incerca sa iși imbunatațeasca lovitura, exersand mișcarile mai lent decat in mod obișnuit, un strain s-a apropiat…

Concurenta care s-ar fi indragostit de Jador, la Survivor All Stars. Maria Lungu nu s-a mai putut abține, a dezvaluit tot: „Tantarului i se face pofta”

23:11, 22.02.2024 - O discuție in padure, departe de urechile celorlalți, a scos la iveala un secret: cine este concurenta care s-ar fi indragostit de Jador, la Survivor All Stars. Maria Lungu nu s-a mai putut abține, dupa tot ce a vazut in jungla din Republica Dominicana, a dezvaluit tot. O dezvaluire neașteptata Jador…

Jador si Jorge, replici taioase la Survivor All Stars! A iesit scandal, nu s-au mai putut abtine: „Ai o inteligenta de imi vine sa ma duc la baie”

22:50, 22.02.2024 - Confruntarile pe traseu dintre cele doua echipe continua, insa victoria poate fi obținuta de un singur trib. Cand dezamagirea se transforma in frustare, tensiunile sunt inevitabile. Concurenții au fost martorii unui schimb de replici rușinos intre Jador și Jorge, cei doi foști coechipieri și-au spus…

Supraviețuitoare a Holocaustului, despre atacul Hamas asupra Israelului: „Nu m-am putut abține sa nu ma gandesc ca istoria se repeta”

18:10, 27.01.2024 - O supraviețuitoare a Holocaustului, care a fost martora a atacului lansat de Hamas asupra Israelului, a dezvaluit motivul pentru care asaltul gruparii islamiste palestiniene a fost mai rau decat cel al regimului nazist.


Ce parere ai despre aceasta stire?