Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Șchiopu, fosta concurentă de la iUmor, și-a pus formele în evidență cu o rochie mulată. Cum arată

Publicat:

Cristina a cucerit o mulțime de inimi prin aparițiile sale televizate. La cei 30 de ani, tanara impresioneaza cu un trup perfect și cu o minte sclipitoare. Aceasta a impresionat cu o noua apariție, intr-o rochie cu imprimeu special.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Marin, ravisanta la un eveniment monden. Vedeta a intinerit, iar rochia stramta i-a pus formele frumoase in evidenta: „Deosebita”

20:00, 04.04.2024 - Andreea Marin și-a impresionat fanii cu ultima apariție publica. Fosta jurnalista a ales sa poarte o ținuta deosebita la un eveniment organizat in Cluj-Napoca. Rochia aleasa, accesorizata cu bijuterii scumpe i-a pus in evidența formele armonioase ale corpului, dupa ce a slabit. Foto Andreea Marin, o…

Andreea Marin, superba intr-o rochie scurta, dupa ce a slabit 20 de kilograme: „Ești un exemplu ca se poate”

12:15, 29.03.2024 - Andreea Marin a fost protagonista unei ședințe foto, dupa ce a slabit nu mai puțin de 20 de kilograme in ultimele luni. Fosta prezentatoare TV și-a etalat silueta intr-o rochie scurta, care ii venea deasupra genunchilor.

Andreea Catrina, fosta concurenta Mireasa, sezonul 5, a devenit mamica. Ce nume a ales pentru micuța ei / FOTO

09:51, 25.03.2024 - Bucurie mare in familia Andreei Catrina de la Mireasa, sezonul 5. Fosta concurenta a devenit mamica de fetița. Recent, aceasta a facut publice primele imagini cu micuța ei. Cum a numit-o pe fetița.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

„Evident ca ma enervez”. Sanziana Negru, criticata de fani, pe internet. Ce explicație le-a dat fosta concurenta de la America Expres celor ce o urmaresc / FOTO

18:11, 16.02.2024 - Sanziana Negru a fost criticata de fani pe internet, dupa ce cainele ei i-a devastat locuința. Dupa o zi aglomerata, iubitei lui Ștefan Floroaica nu i-a venit sa creada ce a vazut cand a ajuns acasa. Iata ce explicație le-a dat fosta concurenta de la America Expres celor ce o urmaresc!

Alina de la Mireasa, sezonul 5, noi imagini cu bebelușul ei. Cat de mult seamana micuțul baiețel cu fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:51, 24.01.2024 - Alina de la Mireasa, sezonul 5, radiaza de fericire de cand a devenit mamaia. Fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 a publicat noi imagini cu bebelușul ei. Iata cat de mult seamana micuțul baiețel cu tanara mamica!

Claudia Florescu iși sarbatorește fratele. Ce urare speciala i-a facut fosta concurenta de la Insula Iubirii: „Te iubesc!” / FOTO

16:35, 19.01.2024 - Este zi de sarbatoarea in familia Claudiei Florescu și asta pentru ca ea il sarbatorește pe fratele ei, Madalin. Cu ocazia acestei zile speciale, fosta concurenta de la Insula Iubirii i-a facut o urare emoționanta. Iata ce a postat antrenoarea de fitness pe rețelele de socializare!


Ce parere ai despre aceasta stire?