Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Cioran, primele declarații după externare. Ce se întâmplă acum cu fetița vedetei. "Suntem doi părinți care încearcă să..."

Publicat:

In urma cu doar cateva zile, a nascut prematur o fetița, la 29 de saptamani. Prezentatoarea TV a fost externata, insa bebelușul sau a ramas in continuare in spital sub supravegherea medicilor. Ce se intampla cu fetița sa chiar in aceste momente? a oferit primele declarații.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau, primele declarații dupa ce a anunțat ca este insarcinata a doua oara. Artista și soțul ei și-au dorit sa devina din nou parinți: „Te iubesc, minune”

21:45, 23.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus se pregatesc de un nou capitol in viața lor. Cei doi voiau sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa se indeplineasca. Artista este insarcinata din nou și a dat marea veste in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a pregatit un moment special pentru…

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Video | Codrin Ștefanescu, primele declarații dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Cum arata acum fostul parlamentar, disparut din viața politica

22:55, 26.02.2024 - Video | Codrin Ștefanescu, primele declarații dupa ce a fost diagnosticat cu cancer. Cum arata acum fostul parlamentar, disparut din viața politica 2023 a fost un an extrem de greu pentru Codrin Ștefanescu. La inceputul anului trecut, fostul președinte al partidului Alianța pentru Patrie a anunțat…

Fiica Mirelei Vaida a implinit 9 ani. Surpriza pe care i-a facut-o prezentatoarea de la Acces Direct: „Sa fii fericita, fetița mea” / FOTO

10:16, 20.02.2024 - Zi importanta in familia Mirelei Vaida. Fiica prezentatoarei de la Acces Direct a implinit astazi noua ani. Și cum a fost vorba de un moment important, vedeta i-a facut pe plac fetiței, care și-a dorit o petrecere tematica. Mesajul plin de iubire postat de mama ei.

Xtra Night Show. Presupusa iubita a lui Catalin Bordea, primele declarații dupa ce s-a zvonit ca ar fi impreuna. Adevarul despre ce se intampla intre cei doi: „Este mai mult decat arata la televizor”

23:55, 01.02.2024 - Dupa ce, in urma cu o luna s-a zvonit ca ar fi mai mult intre ei decat o simpla prietenie, Olga Barcari a decis sa faca lumina cu privire la acest aspect. Cei doi se cunosc, iar ea recunoaște ca sunt apropiați, dar ca nu au ajuns in punctul in care sa formeze un cuplu.

Primele declarații ale lui Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, dupa ieșirea din arest. Afaceristul a fost trimis in arest la domiciliu: "Imi e prea dor de copii"

20:56, 01.02.2024 - In cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, Cornel Dinicu, patronul Fermei Dacilor, a fost eliberat din arestul preventiv și trimis in arest la domiciliu. Iata care au fost primele declarații ale omului de afaceri!

Flavia Mihașan și Marius Moldovan s-au desparțit dupa 5 ani ani de relație. „Facem amandoi tot ce este bine pentru copii”

11:21, 22.01.2024 - Flavia Mihașan și Marius Moldovan s-au desparțit dupa 5 ani ani de relație. A doi copii impreuna, iar cei care ii cunosc se așteptau ca in cele din urma sa faca pasul cel mare, adica sa se casatoreasca. 'Vecina' de la 'Neatza' a facut primele declarații și a spus in ce relații a ramas cu fostul partener.Flavia…

O fetita romanca de 5 ani, abandonata de parinti pe strazile din Italia

08:20, 04.01.2024 - O fetița romanca de doar 5 ani a fost gasita abandonata pe strazile din Italia. Ea a fost vazuta și salvata de patronul unui local chiar in noaptea de Anul Nou, scrie presa locala din Italia. Barbatul a chemat imediat o patrula de poliție.  Carabinierii sosiți la fața locului au ascultat povestea fetiței…


Ce parere ai despre aceasta stire?