Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman prezintă "Adela - Tot ce nu se vede", episodul 1. Imagini exclusive din culisele serialului

Publicat:

Cristina Ciobanașu și au o extra surpriza pentru fanii serialului Adela. Cei doi prezinta "Adela - Tot ce nu se vede", o producție exclusiva pentru a1.ro și . Cei doi sunt in misiune pe platouri și va arata ce se intampla in spatele camerelor de filmat.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO | Imagini exclusive de la locul accidentului din Germania, in care a murit tanarul din Huși, Francisc Cioloca

22:10, 16.03.2024 - DRAMATIC… Imagini de la locul tragediei din Germania, in care și-a pierdut viața hușeanul in varsta de 29 de ani, Francisc Cioloca, au fost surprinse de unul dintre șoferii care treceau pe autostrada A7 (Fulda – Hesa) in acele clipe tragice. In imaginile de la fața locului, luate din mersul unui TIR,…

Imagini exclusive cu Mirela Oprișor și soțul sau! Celebra actrița arata impecabil la 51 de ani. Iata unde a fost surprinsa de camerele de filmat / PAPARAZZI

23:20, 03.03.2024 - Imagini exclusive cu Mirela Oprișor și soțul sau! Paparazzii Spynews.ro au ieșit, din nou, la ”vanatoare de vedete”, iar de aceasta data in prim plan s-a aflat nimeni alta decat cunoscuta actrița de la noi. Iata ipostaza in care a fost surprinsa, de aceasta data, aceasta de catre paparazzii SpyNews.ro,…

Seria In spatele Camerei 609, episodul 2, sezonul 2. Nuami Dinescu mai sincera ca oricand in culisele serialului

23:01, 26.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 2 din sezonul 3. Ștefan Floroaica mai sincer ca oricand in culisele serialulu

00:05, 26.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 2 din sezonul 3. Ștean Floroaica mai sincer ca oricand in culisele serialulu

23:05, 25.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 1, sezonul 2. Razvan „Krem” Alexe mai sincer ca oricand in culisele serialului

23:06, 19.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria Lia - Tot ce nu se vede, episodul 1 din sezonul 3. Oana Zara mai sincera ca oricand in culisele serialului

23:01, 18.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lia - Soția soțului meu. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale Lia - Tot ce nu se vede in AntenaPLAY!

Din 15 ianuarie, Cristina Ciobanasu, Ruxandra Luca si Vlad Gherman prezinta Happy Cafe, la Happy Channel

17:55, 12.01.2024 - Incepand din 15 ianuarie, Happy Cafe revine la Happy cu un nou sezon, in fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 17:30, dar si o noua formula de prezentare. Cristina Ciobanasu, Ruxandra Luca si Vlad Gherman vor fi gazdele noului sezon.


Ce parere ai despre aceasta stire?