Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian Daminuță, declarații tranșante după despărțirea de partenera sa de viață, chiar înainte de cununia religioasă: ”Un copil nu va salva niciodată...”

Publicat:

Dupa ce ieri a dat bomba care a aruncat in aer lumea showbiz-ului romanesc, Daminuța Cristian a facut o postare pe Instagram in care a dat de ințeles ce s-a intamplat, de fapt, intre el și partenera sa de viața și cum a fost posibil sa ajunga la desparțire definitiva, deși mai aveau inca puțin pana la cununia religioasa. Iata ce declarații tranșante a facut fotbalistul dupa desparțire!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Larisa Udila, declarații exclusive despre al doilea copil! Cand vrea bruneta sa devina din nou mamica și cum i s-a schimbat viața dupa ce l-a nascut pe Milan / VIDEO

22:45, 16.04.2024 - Larisa Udila a devenit mama pentru prima data in urma cu trei ani, iar de atunci totul s-a schimbat radical pentru ei. Vedeta ne vorbește, in exclusivitate pentru Spynews.ro, despre cum arata acum viața sa și ne spune daca iși mai dorește inca un copil.

Știrile Antena Stars. Pepe, primele declarații dupa ce a stabilit data nunții cu Yasmine Pascu. Ce semnificație are ziua aleasa pentru cununia religioasa: „Suntem binecuvantați”

21:25, 10.04.2024 - Pepe și Yasmine Pascu sunt impreuna de cațiva ani, au un fiu impreuna și au decis sa devina o familie și in fața lui Dumnezeu. Cei doi se pregatesc deja de cununia religioasa, eveniment care va avea loc intr-o zi cu o semnificație aparte pentru artist și soția lui.

Accident grav in Olt. O poarta a cazut peste un copil de 3 ani. Medicii nu l-au mai putut salva

22:00, 09.04.2024 - Un copil in varsta de doar 3 ani a murit, marți-seara, 9 aprilie 2024, in urma unui accident grav petrecut intr-o gospodarie din Olt. O poarta a cazut peste copil, iar medicii chemați in ajutor nu i-au mai putut salva viața.

Xtra Night Show. Nicolae Guța, declarații despre relația cu soția lui, Cristina. Cei doi iși mai doresc un copil: "A trecut niște teste..." / VIDEO

00:20, 02.04.2024 - Nicolae Guța și soția lui, Cristina, traiesc o frumoasa poveste de dragoste de aproximativ 8 ani de zile. Cei doi au impreuna doi copii insa iși doresc sa devina parinți din nou. Ce declarații a facut manelistul despre actuala partenera de viața.

Dupa ce a devenit tata și s-a casatorit civil, Dony se pregatește de cununia religioasa. Cantarețul, detalii despre marele eveniment / VIDEO

23:00, 02.03.2024 - Cantarețul Dony a devenit tata anul trecut și tot anul trecut s-a casatorit civil și cu mama fiului sau. Cantarețul ne vorbește despre cum e sa fie parinte, cum s-a schimbat viața sa, dar și cand au planuit botezul și cununia religioasa. Detalii exclusive despre marele evenimente din viața sa.

Alain Delon sufera de o boala foarte grava! Actorul a facut declarații șocante, dupa ce copiii lui i-au dat afara din casa partenera: ”Viața s-a terminat”

10:10, 25.01.2024 - Alain Delon sufera de o boala foarte grava, iar problemele pe care le are ii pun viața in pericol. Copiii lui au dat-o afara din casa pe partenera sa, iar el a facut declarații șocante. Actorul a fost consultat de medici, iar concluziile sunt ingrijoratoare!


Ce parere ai despre aceasta stire?