Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă teribilă în Suceava. Bărbat, ucis cu sânge rece de un recidivist în propria locuință. Ce a făcut agresorul imediat

Publicat:

Momente de groaza au avut loc in Radauți, acolo unde un recidivist a navalit in casa unui barbat, in varsta de 53 de ani, pe care l-a atacat cu un cuțit pana cand i-a provocat moartea. La scurt timp dupa fapta comisa, criminalul nu a stat pe ganduri, pornind catre un nou atac sangeros. Cum […] The post Crima teribila in Suceava. Barbat, ucis cu sange rece de un recidivist in propria locuința. Ce a facut agresorul imediat appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama. Agresorul are probleme mari cu alcoolul: ”Ii lua banii”

08:41, 21.03.2024 - Crima șocanta in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, in urma unui conflict aprins despre bani. Acesta are probleme mari cu alcoolul, astfel ca nu s-a oprit de la a face un gest șocant. Mama lui și-a sarbatorit curand ziua de naștere, iar acum urmeaza sa fie inmormantata.

Barbat injunghiat pe strada, langa București - Procurorii l-au lasat in libertate pe agresor

15:35, 16.03.2024 - Un barbat de 60 de ani a fost injunghiat in urma unui conflict spontan izbucnit pe o strada din Cornetu, județul Ilfov. Agresorul a fugit cu mașina, impreuna cu un alt barbat, dar a fost prins pe Calea Rahovei din București. Polițiștii orașului Bragadiru au fost sesizați joi cu privire la faptul…

Copila batjocorita repetat de un barbat din Galați in locuința in care statea cu chirie. Agresorul a fost arestat

13:16, 15.03.2024 - Mama unei fete de 15 ani a anunțat Poliția cand adolescenta i-a povestit ca a fost violata, de mai multe ori, de un barbat de 30 de ani in imobilul din Galați in care acesta locuiește cu chirie.

Tragedie in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, in propria locuința. A provocat un incendiu de vegetație

20:05, 27.02.2024 - O tragedie de proporții s-a produs in Dolj. Un barbat a murit ars de viu, marți seara, dupa ce a provocat un incendiu de vegetație. Trupul carbonizat al victimei a fost gasit de pompierii. Medicii nu au mai avut nicio șansa sa ii salveze viața.

Un barbat in stare critica, alți trei cu multiple fracturi, dupa accidentul din apropiere ...

17:35, 13.02.2024 -  Un grav accident rutier a avut loc marți, in jurul orei 13.30, la ieșirea din municipiul Radauți spre Galanești. In urma ciocnirii violente a doua autoturisme, dupa o patrundere pe contrasens, pompierii militari deplasați la fața locului au gasit trei incarcerați.Imediat s-a dat alarma in ...

Crima teribila in vestul țarii – un barbat a fost ucis de propria sora

18:36, 08.02.2024 - Descoperire macabra joi dimineata pe un camp in apropiere de Oradea. Un trecator a zarit in apropierea unei piste de alergat, pe drumul dintre Oradea si Santandrei cadavrul unui barbat, putin inainte de ora 8 si a dat alarma.   Initial, anchetatorii au luat in calcul toate posibilitatile, chiar si posibilitatea…

Crima teribila la Dubasari: Un barbat și-a decapitat propria mama. Anterior, a fost cercetat pentru omorul tatalui sau

15:15, 31.01.2024 - O femeie a murit in chinuri groaznice, dupa ce a fost decapitata de catre propriul fiu, in urma unui conflict. Crima a avut loc ieri seara, in localitatea Marcauți, raionul Dubasari, la scurt timp dupa ce individul a fost eliberat dintr-un spital de psihiatrie.

Barbat imobilizat la pat, mort intr-un incendiu devastator in Cluj. A fost ars de viu in propria locuința / FOTO

10:01, 22.01.2024 - Tragedie de proporții in Cluj. Un barbat imobilizat la pat a fost gasit mort, in urma unui incendiu grav. A fost ars de viu in flacarie care i-au cuprins locuința. Pompierii au acționat de urgența, insa nu au mai putut sa ii salveze viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?