Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă șocantă în Olt! O bătrână a fost ucisă de un bărbat, în propria casă. Acesta i-a furat și suma de 10.000 de lei!

Publicat:

O batrana de 83 de ani din comuna Orlea, județul Olt a avut parte de o moarte cumplita. Un barbat a intrat in casa ei, a strans-o de gat, dupa care a furat din locuința femeii suma de 10.000 de lei, un telefon mobil și a fugit.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Crima infioratoare in București: Procurorii explica cum a fost ucisa administratoarea din București

11:26, 29.03.2024 - Crima șocanta in București. O administratoare de bloc a fost ucisa de un barbat cu un cuțit! Iata ce detalii dau procurorii: Compartimentul de informare și relații publice din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti aduce la cunostinta opiniei publice urmatoarele:La data de 29.03.2024,…

A scapat și de arestul la domiciliu! Luptatorul MMA Alin Chirila e liber, dupa ce in urma cu trei luni a sechestrat un barbat și l-a batut in propria mașina

10:10, 20.03.2024 - Doua luni a stat in inchisoare, iar inca o luna in arest la domiciliu, insa veștile sunt cat se poate de bune pentru luptatorul MMA Alin Chirila. Magistrații au decis in urma cu puțin timp sa-i schimbe masura, astfel ca de acum campionul este liber! 

Descoperire șocanta intr-un hotel din Slatina! Un barbat, dat disparut, a fost gasit mort

18:35, 15.03.2024 - Descoperire șocanta intr-un hotel din Slatina! Un barbat, dat disparut, a fost gasit mortUn barbat a fost gasit mort, vineri, in camera unui hotel din Slatina, județul Olt. A fost deschisa o ancheta in acest caz. Barbatul fusese dat disparut joi, anunța Mediafax.Polițiștii Poliției municipiului…

Descoperire șocanta pe un camp in apropiere de Oradea. Un barbat de 42 de ani a fost ucis de propria sora si abandonat. Cadavrul a fost descoperit de un trecator / FOTO

18:06, 08.02.2024 - O descoperire macabra a avut loc, in cursul zilei de joi, 8 februarie 2024, dimineata, pe un camp in apropiere de Oradea. Ei bine, cadavrul unui barbat a fost gasit, putin inainte de ora 8, de un trecator care a zarit in apropierea unei piste de alergat, pe drumul dintre Oradea si Santandrei.

Crima terifianta la Edineț: O femeie, gasita ucisa in propria casa. O ruda a acesteia, suspectata de omor

17:00, 01.02.2024 - Corpul neinsuflețit al unei femei de 57 de ani a fost depistat, in propria ei locuința, la Bratușenii Vechi, raionul Edineț. Preliminar, poliția a stabilit ca aceasta ar fi fost omorata de ruda sa, un barbat de 34 de ani.

Crima teribila la Dubasari: Un barbat și-a decapitat propria mama. Anterior, a fost cercetat pentru omorul tatalui sau

15:15, 31.01.2024 - O femeie a murit in chinuri groaznice, dupa ce a fost decapitata de catre propriul fiu, in urma unui conflict. Crima a avut loc ieri seara, in localitatea Marcauți, raionul Dubasari, la scurt timp dupa ce individul a fost eliberat dintr-un spital de psihiatrie.


Ce parere ai despre aceasta stire?