Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă ODIOASĂ! Un bărbat și-a ucis iubita cu un cuțit, iar apoi a încercat să-și taie gâtul

Publicat:

Un barbat de 27 de ani din orașul Hunedoara și-a injunghiat iubita in casa, in urma unui scandal, apoi și-a taiat gatul și a fugit. Viața femeii nu a mai putut fi salvata, inforemaza Mediafax

Citește și: EXCLUSIV Dosarul 'Sparanghelul' a fost CLASAT de Parchet: faptele nu exista sau nu sunt prevazute de legea penala

Poliția Hunedoara a fost sesizata ca la o adresa din oraș are loc un scandal in familie.

Din primele verificari a reieșit ca un tanar de 27 de ani și-a injunghiat iubita, dupa care și-a produs rani prin taiere la gat și a fugit.

Tanarul a fost prins la…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat din Alba Iulia care a batut trei vecini și a facut scandal in scara unui bloc, trimis in judecata

20:00, 02.04.2024 - Un barbat din Alba Iulia care a batut trei vecini și a facut scandal in scara unui bloc, trimis in judecata Un barbat din Alba Iulia care a batut trei vecini de bloc a fost trimis in judecata. Deși faptele s-au petrecut in toamna anului 2022, o trimitere in judecata a venit in luna aprilie a anului…

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Și-a omorat iubita cu 30 de lovituri de cuțit, dar vrea sa fie arestat la domiciliu! Cererea pe care a facut-o Mirel in fața instanței, dupa crima savarșita in Timișoara

10:10, 25.03.2024 - In timp ce familia o plange pe Andreea, studenta de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, Mirel incearca sa obțina o decizie in favoarea lui. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar spera ca aceasta masura sa fie inlocuita cu arestul la domiciliu.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Crima infioratoare, din gelozie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener și a chemat vecinii sa le vada cadavrele

21:00, 01.03.2024 - Crima ingrozitoare din gelozie, in Marea Britanie. Un barbat și-a ucis fosta iubita și pe actualul ei partener apoi i-a chemat pe vecini sa le vada cadavrele. Acesta a primit inchisoare pe viața.

Politistii au salvat viata unui barbat care a incercat sa se sinucida taindu-si gatul

13:00, 01.03.2024 - Politistii sectiei 2 din municipiul Bacau au salvat viata unui barbat care, joi seara, a incercat sa se sinucida taindu-si gatul, a informat Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ), potrivit Agerpres. "Politistii au fost sesizati de o femeie de 66 de ani din municipiu despre faptul ca fiul sau in…

Ce spune iubita unuia dintre barbații acuzați de crima la petrecerea din Padina. Femeia susține ca se teme pentru viața ei: "Au fost atacați...”

12:45, 12.02.2024 - Iubita unuia dintre barbații acuzați de crima la petrecerea din Padina a facut declarații. Femeia susține ca cei trei frati nu aveau cum sa aiba asupra lor macete si ca se teme pentru viata ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?