Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă la Ștefan Vodă. Un bărbat de 65 de ani a murit

Publicat:

Un barbat de 65 de ani a murit, fiind injunghiat de catre amicul de pahar. Tragedia s-a produs noaptea trecuta, in satul Caplani din raionul Ștefan Voda. Potrivit poliției, victima impreuna cu doi consateni de 31 și 50 de ani au consumat impreuna bauturi alcoolice. La un moment dat, intre ei a aparut un conflict, astfel tinarul de 31 de ani a injunghiat victima cu un cuțit in regiunea gitului.

Citeste articolul mai departe pe noi.md…  

Sursa articol: noi.md


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Doi angajati ai DRDP Craiova, accidentați de un șofer de TIR. O femeie a murit, iar un barbat a ajuns la spital

09:01, 25.04.2024 - Doi angajați ai DRDP Craiova au fost accidentați de un șofer bulgar. O femeie a murit, iar un barbat a ajuns la spital. Accident grav de circulație petrecut miercuri dupa-amiaza pe DN6, in Dolj. Doi muncitori de la Directia Regionala de Drumuri si Poduri Craiova au fost accidentanți, dupa ce șoferul…

Cum a murit mama lui Nicu Covaci. Crima oribila a avut loc in anul 1992

12:40, 16.04.2024 - Nu multe persoane știu, insa Nicu Covaci a trecut printr-o adevarata drama. Mama celebrului artist a fost victima unei crime ingrozitoare. Tragedia a avut loc in anul 1992. Iata cum a murit femeia care i-a dat viața celebrului cantareț!

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Atac sangeros in strada, in Calarași: un barbat a fost injunghiat din gelozie

08:00, 24.02.2024 - Atacatorul și-a urmarit fosta concubina la locul de munca, unde a vazut-o insotita de noul ei iubit. Dupa ce și-au terminat programul de la restaurant, femeia și partenerul ei de viața, care lucreaza in același loc, au fost atacați.Victima s-a ales cu mai multe rani, in zona inimii și in zona membrelor…

Un barbat din raionul Orhei, injunghiat de mama vitrega: A murit la spital

11:20, 21.02.2024 - Un barbat de 33 de ani, din satul Lopatna, raionul Orhei a decedat pe patul de spital in urma unui conflict, in care a fost injunghiat de catre mama vitrega. Cazul a avut loc la data de 20 februarie. Femeia, și-a recunoscut vina și a fost reținuta pentru 72 de ore.

Barbat retinut dupa ce si-a injunghiat fratele - Victima a murit la spital

16:10, 05.02.2024 - Un barbat din judetul Gorj a fost retinut dupa ce si-a injunghiat fratele, victima fiind transportata la spital cu rani grave. Ulterior, barbatul ranit a murit la unitatea medicala, potrivit news.roReprezentantii Parchetului de pe langa Tribunalul Gorj au anuntat ca scandalul dintre cei doi frati a…

Incident grav, in aceasta dimineața, pe autostrada A1, Pitești-București. Un barbat a murit, dupa ce mașina sub care lucra a cazut peste el / FOTO

11:00, 30.01.2024 - Un incident grav a avut loc, marți dimineața, pe autostrada A1, Pitești-București. Un barbat a murit, dupa ce mașina sub care lucra a cazut peste el. Tragedia a avut loc pe sensul spre București, la km 27, pe raza localitații Poenari.

Accident feroviar grav in Harghita. O persoana a murit, dupa ce a fost lovita de trenul Brașov – Budapesta

22:26, 26.01.2024 - Un accident feroviar cumplit s-a produs vineri seara, in Harghita. Trenul care circula pe ruta Brașov - Budapesta a lovit mortal o persoana. Victima s-a stins din viața pe loc, iar medicii nu au mai reușit sa o salveze. Tragedia s-a produs in gara Sancraieni.


Ce parere ai despre aceasta stire?