Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CRIMĂ la Lipcani. Un bărbat și-a înjunghiat amicul de pahar

Publicat:

Un barbat in varsta de 42 de ani și-a injunghiat amicul de pahar, in timp ce se aflau in vizita la o femeie.Scena sangeroasa a avut loc joi, la ora 20:10, in orașul Lipcani, raionul Briceni.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Atac barbar la mall! Un barbat a injunghiat mai multe persoane și a fost impușcat de polițiști. Cel puțin 5 morți! (VIDEO)

14:25, 13.04.2024 - Un atac barbar, dat la mall, i-a socat pe australieni. Cel puțin cinci persoane au murit, in urma unui atac sangeros, intr-un mall din Sydney. Sute de persoane au fost evacuate. Vinovatul a fost ucis. Politia a precizat ca atacatorul a actionat singur si ca pana in prezent nu i-a stabilit identitatea.…

CRIMA in Alba: Un barbat ar fi fost ucis de un prieten de pahar. Agresorul a fost prins de poliție

11:10, 10.04.2024 - CRIMA in Alba: Un barbat ar fi fost ucis de un prieten de pahar. Agresorul a fost prins de poliție O crima s-a petrecut in județul Alba, miercuri, 10 aprilie 2024. Din cate se pare, un barbat de 53 de ani ar fi fost ucis de un tanar de 29 de ani.  Crima s-ar fi produs in localitatea Sancel, iar fapta…

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Crima in Olt: Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o

14:20, 01.04.2024 - Un barbat a fost retinut de politistii din Olt pentru 24 de ore dupa ce si-a omorat sotia. Anchetatorii au stabilit ca el a lovit-o mai intai pe femeie cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o.

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Un barbat din Republica Moldova a injunghiat un preot in curtea unei manastiri, iar apoi s-a spanzurat in padure

13:40, 10.03.2024 - Un preot din Republica Moldova a fost injunghiat, duminica, de un barbat, in curtea unei manastiri. Atacatorul s-a sinucis ulterior intr-o padure din apropiere, transmite deschide.md. Potrivit autoritaților, starețul manastirii „Acoperamantul Maicii Domnului” din localitatea Cosauți, din Republica Moldova,…

Un barbat a fost omorat la o petrecere cu vedete din Romania. Alina Eremia și Alex Velea erau prezenți

14:40, 11.02.2024 - O petrecere cu vedete, la care au participa și Alina Eremia și Alex Velea, s-a incheiat cu o tragedie. Totul s-a petrecut intr-un hotel din zona Padina, in Județul Dambovița, unde un barbat a fost omorat cu bestialitate. De la un scandal spontan, s-a ajuns la o crima. Crima suspecta in randul vedetelor…

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.


Ce parere ai despre aceasta stire?