Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă îngrozitoare. Un bărbat din India și-a decapitat fiica adolescentă pentru că a văzut-o cu un băiat

Publicat:

Un barbat din India, din regiunea , a provocat groaza la o secție de poliție dupa ce s-a prezentat cu capul fiicei sale in maini pentru a se peda și a marturisi ca a decapitat-o pe adolescenta, relateaza CNN, transmite digi24.ro.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Crima ingrozitoare in Argeș! O barbat și-a ucis soția cu ciocanul de batut șnițele

12:26, 10.04.2024 - Crima șocanta in Argeș! Un barbat și-a ucis cu sange rece soția. Aceasta a murit, dupa ce a fost lovita cu ciocanul de batut șnițele. Cea care a anunțat poliția a fost chiar mama criminalului, ingrozita de ceea ce s-a intamplat.

Cum arata acum fiica Angelinei Jolie, Vivienne. Adolescenta e copia fidela a mamei ei

17:10, 05.04.2024 - Angelina Jolie, celebra actrița de la Hollywood in varsta de 48 ani, se mandrește cu copiii ei. In urma cu puțin timp, actrița a fost surprinsa de paparazzi alaturi de fiica ei, Vivienne.

Crima in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama. Agresorul are probleme mari cu alcoolul: ”Ii lua banii”

08:41, 21.03.2024 - Crima șocanta in Mehedinți. Un barbat și-a ucis cu sange rece mama, in urma unui conflict aprins despre bani. Acesta are probleme mari cu alcoolul, astfel ca nu s-a oprit de la a face un gest șocant. Mama lui și-a sarbatorit curand ziua de naștere, iar acum urmeaza sa fie inmormantata.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.

Un barbat din Alba care a comis o crima ingrozitoare in Timișoara, trimis in judecata. Victima a fost o batrana de 77 de ani

10:01, 01.02.2024 - Un barbat din Alba care a comis o crima ingrozitoare in Timișoara, trimis in judecata. Victima a fost o batrana de 77 de ani Crima care a șocat Timișoara. Deneș Tiberiu, barbatul din Alba care a comis o crima ingrozitoare in Timișoara, a fost trimis in judecata. Este vorba despre o crima comisa intr-un…

Ce meserie are fiica lui Irinel Columbeanu, in SUA. La doar 17 ani, Irinuca iși caștiga singura banii și conduce un bolid de lux

15:55, 27.01.2024 - Fiica lui Irinel Columbeanu și a Monica Gabor locuiește in America alaturi de mama ei, de aproape 5 ani. Adolescenta pare ca s-a adaptat foarte repede la viața de peste Ocean și chiar s-a angajat pentru a-și caștiga proprii bani.

Crima ingrozitoare in Galați. Un barbat și-ar fi ucis fratele și l-ar fi așezat in cada. Ar fi sunat la 112 și ar fi spus ca l-a gasit mort

09:00, 23.01.2024 - Caz șocant in Galați. Un barbat și-ar fi ucis fratele mai mare, l-ar fi așezat in cada, iar mai apoi a sunat la 112. Medicilor le-a spus ca l-a gasit mort. El este principalul suspect in acest caz și ar putea sa iși petreaca mulți ani in spatele gratiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?