Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă în cartierul Alexandru cel Bun. Bărbat, înjunghiat mortal

Publicat:

D. Nelu, in varsta de 42 de ani, a fost gasit mort intr-o locuinta de pe strada Musatini. Din primele informatii, el a fost injunghiat cu un cutit de unchiul sau, in varsta de 80 ani. Apelul la 112 s-a facut in jurul orei 14.40. La fata locului au ajuns politistii criminalisti. Crima a avut loc in locuinta unchiului. Vom reveni cu detalii.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Barbat arestat dupa ce si-a strangulat mama imobilizata la pat

19:20, 05.04.2024 - Un barbat a fost arestat preventiv dupa ce și-a strangulat mama, in varsta de 88 de ani. El a sunat la 112 anuntand ca mama sa a murit. Crima a avut loc in urma cu doua saptamani, insa anchetatorii l-au pus sub acuzare pe barbat abia dupa ce necropsia a aratat ca moartea femeii a fost una violenta.…

Tragedie in Galați. Un barbat și-a injunghiat mortal cumnatul, sub privirile surorii și mamei lui

09:36, 22.03.2024 - Un barbat din Galați a recurs la un gest șocant și și-a injunghiat mortal cumnatul. Tragedia s-a produs sub privirile ingrozite ale mamei și surorii lui, care nu au reușit sa il opreasca. Victima nu a mai putut fi salvata. Iata de la ce a pornit conflictul dintre ei.

Crima neașteptata in Mehedinti! Un baiat de 19 ani si-a injunghiat rivalul in dragoste, de 21 de ani / FOTO

17:15, 12.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, in Mehedinți! Din dragoste, un tanar in varsta de 19 ani și-a injunghiat cu sange rece rivalul, un barbat in varsta de 21 de ani. Motivul: amandoi amandoi iubeau aceeasi fata.

Crima la un hotel din județul Dambovița. Un barbat a fost injunghiat mortal. Trei suspecți, in custodia poliției

10:45, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul Dambovița. Trei tineri, suspecți in acest caz, sunt in custodia poliției.

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:15, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți

10:05, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviște a fost injunghiat mortal, in noaptea de sambata spre duminica, la un hotel din comuna Moroeni, județul... The post Barbat injunghiat mortal intr-un hotel din județul Dambovița. Suspecții au fost reținuți appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .

Roman de 25 de ani, acuzat de crima in Elveția. Ar fi ucis un barbat de 60 de ani intr-o camera hotel. Complice i-a fost un tanar german

03:01, 02.02.2024 - Un roman de 25 de ani este acuzat de omor in Elveția. Tanarul ar fi ucis un barbat elvețian in varsta de 60 de ani intr-un hotel in care erau cazați. Coplice la atac i-ar fi fost și un german, in varsta de 23 de ani. Gestul sau a cutremurat comunitatea din Birmenstorf. Articolul Roman de 25 de ani,…

Caz șocant in Slobozia! Un barbat de 35 de ani, injunghiat mortal și lasat pe o banca: „Iți e frica sa mai ieși la usa cand suna cineva”

09:10, 26.01.2024 - Un caz șocant a avut loc in Slobozia, județul Ialomița! Un barbat in varsta de 35 de ani a fost injunghiat mortal și lasat pe o banca. Presupusul criminal ar fi fost prins de polițiști și arestat.


Ce parere ai despre aceasta stire?