Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cozi mari pentru coșuri mici. Comercianții spun că vânzările sunt mai proaste ca în alți ani

Publicat:

Inainte de sarbatoarea Paștelui, piețele și magazinele au fost pline de clienți, mai ales de dimineața. Supravegheați de polițiști locali și de angajați ai firmelor de paza, oamenii au stat la coada in strada și au intrat in grupuri mici, pentru a evita aglomerația.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețeta de placinta cu leurda. Un preparat delicios și simplu pentru perioada postului

12:10, 18.04.2024 - Rețeta de placinta cu leurda este simpla, iar gustul ei va reuși sa-ți incante papilele gustative. Este un preparat delicios pentru perioada de post a Paștelui. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa și sanatoasa, dar și care este modul de preparare!

Corul ”Lira” a susținut un concert la Biserica Romano-Catolica ”Sf. Anton de Padova”, din Campina

22:25, 07.04.2024 - Mare bucurie pentru credincioșii romano-catolici, care au fost prezenți duminica, 7 aprilie, in a doua duminica a Paștelui catolic, la Biserica romano-catolica ”Sf. Anton de Padova”, din Campina.

PIAȚA JUDEȚUL SATU MARE Duminica, comerciantii din Piata Somes au avut parte de dezamagire totala in ceea ce priveste vanzarile

13:15, 02.04.2024 - Ultima duminica a lunii martie fiind pe 31, a coincis in acest an cu Ziua de Paste a Catolicilor si a Reformatilor. The post PIAȚA JUDEȚUL SATU MARE Duminica, comerciantii din Piata Somes au avut parte de dezamagire totala in ceea ce priveste vanzarile first appeared on Informatia Zilei .

Regele Charles in prima apariție importanta dupa diagnosticul de cancer. Suveranul participa la slujba de Paște

13:55, 31.03.2024 - Regele Charles al III-lea a sosit, duminica dimineata, la capela Saint-George de pe domeniul regal Windsor pentru a asista la traditionala ceremonie religioasa oficiata cu ocazia Pastelui, aceasta fiind prima sa aparitie publica importanta dupa ce a anuntat ca sufera de cancer in urma cu doua luni.

DUMINICA FLORIILOR De Duminica Floriilor intram in Saptamana Sfanta a Paștelui

07:05, 24.03.2024 - Tata, vreau ca acolo unde sunt Eu, sa fie impreuna cu Mine și aceia, pe care Mi i-ai dat Tu... (Ioan 17,24) The post DUMINICA FLORIILOR De Duminica Floriilor intram in Saptamana Sfanta a Paștelui first appeared on Informatia Zilei .

Incepe postul Paștelui: legumele și verdețurile s-au scumpit! Cat va costa kilogramul de roșii romanești

09:05, 15.03.2024 - Fiind considerat cel mai aspru din punct de vedere alimentar și doar cu puține dezlegari la pește, postul Paștelui ii va costa scump pe romani anul acesta. Cele mai cautate alimente sunt legumele și verdețurile. Agricultorii spun insa ca vor fi nevoiți sa vanda kilogramul de roșii cu 30 de lei, sa acopere…

Vanzarile de flori de 8 Martie, modeste fața de alți ani. Prețul, primeaza

06:51, 08.03.2024 - In acest an, vanzarile de flori sunt modeste de 8 Martie, Ziua Femeii, deși prețurile nu au crescut, susțin comercianții din piețe. Oferta este generoasa, dar cumparatorii iși dramuiesc cu atenție finanțele. Cu o zi inainte de 8 Martie, Ziua Internaționala a Femeii, in Piața Moghioroș era liniște, doar…

43 de comercianți de pe Unirii ar fi semnat o petiție adresata primariei: „Ne scad vanzarile”

09:45, 03.02.2024 - Patruzeci și trei de comercianți de pe bulevardul Unirii ar fi semnat o petiție adresata Consiliului Local Municipal Buzau, in care cer revenirea asupra deciziei de interzicere a parcarii pe cea mai mare artera rutiera din oraș. Comercianții se plang de faptul ca, odata cu interzicerea parcarii pe Unirii,…


Ce parere ai despre aceasta stire?