Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COVID-19 și produsele alimentare. Coronavirusul, sensibil pe aragaz

Publicat:

Agenția alimentara franceza ANSES spune ca prepararea termica poate reduce contaminarea unui produs alimentar cu un factor de 10.000. Virusul se raspandește de la om la om prin respirație, saliva, sau prin stropii cauzați de tuse și stranut. Semne comune ale infecției includ dificultatea in respirație, febra și tuse.

Citeste articolul mai departe pe timpul.md…  

Sursa articol: timpul.md


Stiri pe aceeasi tema

Care sunt cele mai comune simptome intalnite la școlari și ce semnifica acestea?

11:50, 10.04.2024 - Pe masura ce copiii de cresc, incep sa aprecieze și sa exploreze tot mai mult lumea din jurul lor. Astfel, dat fiind acest contact cu mediul exterior, copiii de varsta școlara, cu varste cuprinse intre 6 și 12 ani, sunt deosebit de susceptibili la o gama larga de afecțiuni comune. De la simplele raceli…

Cum recunoști peștele proaspat. ANPC, sfaturi pentru un consum sigur. De ce pungile cu produse congelate NU trebuie sa aiba gheața in ele

09:20, 24.03.2024 - Paul Anghel a facut, intr-o postare pe Facebook, mai multe recomandari astfel incat pestele si produsele din peste sa nu reprezinte un pericol pentru sanatate, in perioada premergatoare sarbatorii Bunei Vestiri si a Floriilor.Astfel, consumatorii sunt sfatuiti sa fie foarte atenti la aspectul exterior…

Magazinele vor fi obligate sa reduca prețurile la produsele alimentare aflate aproape de data de expirare

18:40, 18.03.2024 - Magazinele vor fi obligate sa reduca prețurile la produsele alimentare aflate aproape de data de expirare Magazinele vor fi obligate sa reduca prețurile la produsele alimentare aflate aproape de data de expirare. Legea pentru combaterea risipei alimentare a fost promulgata de președintele Klaus Iohannis.…

S-a semnat legea risipei alimentare! Romanii pot cumpara produse cu 90% mai ieftine din magazine!

13:01, 17.03.2024 - Președintele Romaniei, Klaus Iohannis, a semnat legea risipei alimentare, o lege ce aduce noi reguli pentru patroni. Astfel, in urma semnarii acestei legi, restaurantele, cantinele si magazinele vor fi obligate sa reduca prețul alimentelor care sunt pe cale sa expire și sa doneze sau sa transforme mancarea…

Profesor de la ASE, despre plafonarea adaosurilor comerciale la toate produsele agro-alimentare: ”o prostie imensa care lovește in oferta”

08:56, 15.03.2024 - Profesor de la ASE, despre plafonarea adaosurilor comerciale la toate produsele agro-alimentare: ”o prostie imensa care lovește in oferta” Profesor de la ASE, despre plafonarea adaosurilor comerciale la toate produsele agro-alimentare: ”o prostie imensa care lovește in oferta” Profesorul universitar…

CONFERINTA NEWS.RO – Razvan Balaban (Philip Morris Romania): Exporturile noastre s-au marit de zece ori in sase ani / Produsele noastre din fabrica de la Otopeni sunt exportate in 54 de tari pe cinci continente

11:55, 07.03.2024 - “Noi investim in Romania de 31 de ani. Treizeci de ani am investit un miliard de dolari, anul trecut, in septembrie, am anuntat o investitie suplimentara de 140 de milioane de dolari. Se vede in economie, se vede in impactul nostru pe care il avem in economie la nivel macro 0.5 din Produsul Intern Brut…

Județul Alba se dezvolta in domeniul alimentar. Peste 500 de unitați au fost inființate in anul 2023

09:40, 06.02.2024 - In anul 2023, Direcția Sanitara Veterinara și pentru Siguranța Alimentelor a verificat și eliberat documente de inregistrare sanitara veterinara și pentru siguranța alimentelor pentru 548 de unitați alimentare, conform Ordinului ANSVSA 111/2008. Aceasta activitate a continuat și in prima luna din anul…

Romanii au platit anul trecut cu Revolut peste 770 milioane de euro in magazinele de produse alimentare si 169 milioane de euro in hoteluri si statiuni

17:56, 31.01.2024 - ”In2023, romanii au efectuat aproape 644 de milioane de tranzactii cu banca digitala Revolut (tranzactii cu cardurile si cu aplicatia, transferuri de fonduri catre alti utilizatori, fie pe card, pe telefonul mobil sau catre conturi bancare, retrageri de numerar la bancomate etc.), in crestere cu 75%…


Ce parere ai despre aceasta stire?