Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COVID-19 se transmite prin consumul de alimente? Răspunsul directorului Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului

Publicat:

Nu exista dovezi potrivit carora virusul Sars-Cov-2 s-ar transmite prin consumul de alimente, iar rezultatele preliminare ale studiului prezentat de Universitatea din Bucuresti contrazic declaratiile a Sanatatii (OMS) si ale pentru (EFSA) a declarat directorul general al ANPC, . „Avand in vedere ultimele stiri aparute in presa, […] Citește COVID-19 se transmite prin consumul de alimente? Raspunsul directorului Agenției Naționale pentru Protecția Consumatorului in Alba24 .

Citeste articolul mai departe pe alba24.ro…  

Sursa articol: alba24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Consum „alarmant” de alcool si tigari electronice, in randul copiilor de 11-15 ani. OMS vrea taxe mai mari si noi restrictii

10:01, 25.04.2024 - Consumul de alcool si de tigari electronice in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani este „alarmant”, potrivit unui raport al filialei europene a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), care recomanda masuri de sanatate publica pentru a limita accesul la bauturile alcoolice. „Utilizarea…

OMS este ingrijorata de consumul „alarmant” de alcool și țigari electronice in randul tinerilor: „O amenințare grava”

07:30, 25.04.2024 - Consumul de alcool si de tigari electronice in randul tinerilor cu varste cuprinse intre 11 si 15 ani este „alarmant”, potrivit unui raport al filialei europene a Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS), care recomanda masuri de sanatate publica pentru a limita accesul la bauturile alcoolice, transmite…

De ce numele marilor restaurante fast food sunt scrise cu roșu. Trucurile prin care ne ademenesc sa intram și sa consumam, chiar daca nu ne este foame

23:40, 23.04.2024 - Roșul este alegerea majoritații restaurantelor fast-food pentru logo-ul lor și nu este nimic intamplator in asta. De-a lungul timpului, s-a dovedit ca nu numai gustul hranei conteaza atunci cand vine vorba de a alege unde sa mancam, ci și aspectul vizual al locului. Astfel, industriile alimentare folosesc…

„Amenintarea numarul unu”. Urmatoarea pandemie ar putea fi cauzata de virusul gripal, avertizeaza cercetatorii

07:35, 21.04.2024 - Gripa ramane cea mai mare amenințare la adresa sanatații globale și sunt șanse ca virusul gripal sa declanșeze o noua pandemie in viitorul apropiat, relateaza The Guardian, care citeaza datele unui studiu facut de cercetatori de renume.Un sondaj international, la care au contribuit 187 de oameni de…

Olaf Scholz, catre studenții chinezi: Nu fumam toți canabis in Germania

12:35, 15.04.2024 - Cancelarul german Olaf Scholz i-a asigurat luni pe studenții chinezi ca nu vor fi nevoiți sa fumeze canabis daca aleg sa studieze in Germania, explicand ca Berlinul a legalizat canabisul tocmai in speranța ca consumul va scadea, transmite Reuters.Declarațiile lui Scholz au fost facute in timpul unei…

Painea cu gust de friptura, invenția unor profesori de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor din Galați

08:35, 12.03.2024 - Universitatea „Dunarea de Jos” din Galați a primit brevet de invenție din partea OSIM pentru o inovație in domeniul alimentar: painea proteica. Aceasta inovație, dezvoltata de un grup de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor, se bazeaza pe utilizarea unui concentrat proteic…

5 alimente pe care ar trebui sa le incluzi in alimentația ta cel puțin o data in fiecare saptamana

16:45, 04.02.2024 -  In acest articol, vom explora cinci alimente pe care ar trebui sa le adaugam in planul nostru alimentar cel puțin o data pe saptamana pentru a ne asigura ca obținem beneficii pentru sanatate.Pește gras:Peștele gras, precum somonul, macroul, sardinele și tonul, este bogat in acizi grași omega-3, proteine…


Ce parere ai despre aceasta stire?