Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COVID-19 se poate transmite și prin toalete, dar am putea folosi asta și în avantajul nostru

Publicat:

Studiile anterioare au gasit material genetic al coronavirusului in fecale, dar nu era clar daca erau mostre infecțioase sau nu. Un studiu din China confirma ca virusul se poate transmite și astfel, dar cercetatorii au și o veste buna: am putea folosi asta ca sa monitorizam creșterea sau scaderea infecțiilor.Deși majoritatea țarilor din Europa incep sa relaxeze carantina și plutește un sentiment de vacanța in aer, cercetatorii atrag atenția ca pandemia de coronavirus e departe de a fi depașita. Pentru a putea sa ne continuam activitatea intr-un mod relativ normal și sa nu intindem covorul roșu…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Analiza DW: De ce romanii nu-i vor pe Ciuca, Ciolacu și Drula?

22:45, 03.04.2024 - Romanii vor un președinte tip elefant, pisica sau leu. Se așteapta sa vada la Cotroceni pe cineva de calibru diferit de Ciolacu sau Ciuca, cineva care se pricepe la politica externa. „Ce președinte vor romanii? Percepția votanților și non-votanților asupra potențialilor candidați la prezidențiale”,…

Modificarile incredibile descoperite de medici in organismul bebelușilor nascuți in timpul pandemiei de Covid

10:35, 13.03.2024 - Descoperirile surprinzatoare facute de medici arunca o lumina noua asupra modului in care pandemia poate influența sanatatea și dezvoltarea bebelușilor.Rezultatele unui studiu recent, publicat in Daily Mail , bebelușii nascuți in timpul perioadei de izolare cauzate de COVID-19 au experimentat doua schimbari…

Ținta „Net Zero“ poluare

12:16, 11.03.2024 - Abordarea inegalitații este vitala pentru atingerea obiectivelor referitoare la poluare și ținta „Net Zero“, potrivit unui studiu publicat in Nature Climate Change. Autorii de la Universitatea Cambridge, Marea Britanie, cred ca inegalitațile limiteaza cine poate adopta in mod realist comportamente cu…

VIDEO - Stațiunile care faceau furori in perioada comunista 'au inviat': turiștii din Europa sunt disperați sa ajunga in țara noastra

12:25, 27.02.2024 - Destinațiile balneare de top pentru 2024 au fost dezvaluite intr-un sondaj realizat recent de platforma SpaSeekers.com, pe baza datelor de cautare Google. Romania se afla pe primul loc cu o creștere de 233% a cautarilor de calatorii in scopuri balneare. Astfel, vechile stațiuni romanești, extrem de…

Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID: Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave

21:40, 22.02.2024 - Studiul care rastoarna tot! Efectele adverse ale vaccinarii anti-COVID. Cercetatorii au descoperit riscuri de afecțiuni grave Avem rezultatele celui mai mare studiu al efectelor adverse post-vaccinare COVID-19. Testele au fost facute pe 99 de milioane de persoane vaccinate, iar afectiunile cardiace,…

Aditivii cei mai folosiți, inclusiv in paine, care maresc riscul de cancer

15:20, 14.02.2024 - Emulgatorii, aditivii alimentari cei mai folosiți, inclusiv in paine, sunt legați direct de apariția unor cancere, potrivit unui nou studiu, realizat de un grup de cercetatori francezi din cadrul INSERM. Studiul a fost publicat in revista de știința PLOS Medicine și se bazeaza pe datele privind starea…

Descoperire fantastica a cercetatorilor: cum pot prezice cine va avea demența cu 10 ani inainte de declanșarea bolii

08:10, 13.02.2024 -  Studiul, publicat in revista Nature Aging, face parte din cercetarile in curs de desfasurare ale mai multor echipe pentru a identifica pacientii cu risc de dementa cu ajutorul unui simplu test de sange, un progres despre care multi oameni de stiinta cred ca va accelera dezvoltarea de noi tratamente.In…

Cine duce mai departe valorile? Surpriza de la Horezu

10:50, 25.01.2024 - Ciprian Ștefan, directorul Muzeului Astra, a precizat ca meșterii populari trebuie sa fie susținuți in activitatea pe care o desfașoara pentru ca duc mai departe valorile regiunii din care provin.  Muzeul Astra este primul din Europa care certifica mesterii populari. Ciprian Ștefan a vorbit despre orașul…


Ce parere ai despre aceasta stire?