Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COVID-19. Nu gura este poarta de intrare în corp a virsului! Descoperire incredibilă a medicilor

Publicat:

Medicii olandezi au descoperit ca celulele mucusului și cilii celulari din nas conțin o mare parte din ARN-ul mesager pe care virusul il folosește pentru a se raspandi rapid in organism. Celulele epiteliale din ochii, plamanii și intestinele noastre conțin, de asemenea, o mare parte din acest ARN.

Veste uriasa! Cercetatorii anunta dezvoltarea unui posibil tratament impotriva coronavirus

Materialul ereditar stimuleaza producerea de proteine specifice pe care le folosește coronavirusul pentru a ataca celulele umane. „Este pentru prima data cand aceste celule specifice din nas sunt…

Citeste articolul mai departe pe romaniatv.net…  

Sursa articol: romaniatv.net


Stiri pe aceeasi tema

Olandezul care a avut COVID pentru un numar record de 613 zile n-a putut fi vindecat, iar virusul a suferit peste 50 de mutații in corpul lui

13:10, 20.04.2024 - Un barbat olandez e considerat cel mai lung caz de infecție cu COVID inregistrat vreodata și a fost infectat timp de 613 zile, un record. Virusul s-a transformat in acest timp intr-o varianta noua, unica, care a derutat cercetatorii medicali, relateaza saptamanalul american Time, preluat de catre cotidianul…

Descoperire șocanta. Sindromul long-Covid este, de fapt, post-vaccin

15:50, 15.04.2024 - Cercetatorii americani de la InCellDx au descoperit ca simptomele long-Covid sunt identice cu simptomele post-vaccin și ca, cel mai probabil, majoritatea celor care se confrunta cu ele sunt vaccinați. Principala vinovata este aceeași proteina spike, care ramane in celulele imune o perioada indelungata,…

A fost gasita vaca care poate revoluționa tratamentul pentru diabet: Produce insulina umana in lapte

02:10, 21.03.2024 - Descoperire revoluționara care ar putea schimba complet modul in care este tratat diabetul. O echipa de cercetatori a modificat genetic o vaca bruna din Brazilia pentru a produce insulina umana in laptele sau. Noua descoperire ar putea face ca insulina sa fie mult mai accesibila și mai ieftina pentru…

Cel mai complet studiu privind efectele pandemiei COVID. Speranța de viața a scazut DRAMATIC

00:10, 14.03.2024 - Pandemia \"\"a avut un impact mai profund decat orice alt eveniment observat intr-o jumatate de secol, inclusiv razboaie și dezastre naturale\"\", sustine co-autorul Austin E. Schumacher de la Institutul pentru Valori și Evaluare a Sanatații (IHME) de la Universitatea din Washington, Statele Unite,…

O noua descoperire ar putea rezolva toate problemele mașinilor electrice, legate de baterie

03:35, 07.03.2024 - Cercetatorii au dezvoltat o baterie litiu-ion rezistenta la frig, care poate funcționa la temperaturi de pana la minus 80 de grade. Aceasta noua tehnologie ar putea elimina o bariera semnificativa in calea adoptarii pe scara larga a vehiculelor electrice și ar putea aduce beneficii pentru stocarea energiei.…

Descoperire in domeniul bolii Alzheimer. Cercetatorii israelieni au reusit sa previna deteriorarea memoriei pe un model animal

14:25, 15.02.2024 - Cercetatorii israelieni au reusit sa previna deteriorarea memoriei in cazul unui model animal, oferind perspective promitatoare pentru depistarea timpurie si prevenirea simptomelor bolii Alzheimer, transmite joi agentia TPS, citata de Agerpres.

Descoperire fantastica a cercetatorilor: cum pot prezice cine va avea demența cu 10 ani inainte de declanșarea bolii

12:00, 13.02.2024 -  Studiul, publicat in revista Nature Aging, face parte din cercetarile in curs de desfasurare ale mai multor echipe pentru a identifica pacientii cu risc de dementa cu ajutorul unui simplu test de sange, un progres despre care multi oameni de stiinta cred ca va accelera dezvoltarea de noi tratamente.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?