Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Covid-19. Argeșul reletiv stabilizat în zona galbenă, aproape de limita spre zona verde

Publicat:

Pana astazi, 5 ianuarie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 648.288 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Citește și: Masuri de relaxare a restricțiilor pentru inca 14 zile, in tot județul Argeș 581.856 de pacienți au fost declarați vindecați. In urma testelor efectuate la nivel național, fața de ultima raportare, […]

Citeste articolul mai departe pe jurnaluldearges.ro…  

Sursa articol: jurnaluldearges.ro


Stiri pe aceeasi tema

Nicolae Ciuca anunța noi masuri fiscale: „Trebuie sa avem o legislație clara, predictibila”

21:55, 28.02.2024 - Președintele PNL, Nicolae Ciuca, a declarat marți, la Antena 3 CNN, ca sunt pregatite noi masuri fiscale și ca strategia liberalilor presupune o legislație clara și predictibila. El mai spune ca sunt discuții in Coaliție cu privire la cota unica, despre care subliniaza ca „nu și-a atins potențialul”. 

UE adopta cel de-al 13-lea pachet de sancțiuni impotriva Rusiei: Ce masuri au fost decise

12:50, 23.02.2024 - Comisia Europeana saluta adoptarea de catre Consiliul UE a celui de-al 13-lea pachet de sanctiuni impotriva Rusiei. 106 persoane si 88 de entitati au fost incluse in lista celor vizati de sanciiuni, UE depasind pragul global de 2 000 de persoane si entitati sanctionate. 27 de noi societati din Rusia…

Industria auto din Europa se restructureaza: Volkswagen, Renault și Stellantis, forțați sa ia masuri

12:40, 21.02.2024 - Volkswagen, Renault si Stellantis se gandesc la ceva inimaginabil: exploreaza legaturi cu concurentii pentru a produce vehicule electrice mai ieftine si pentru a face fata amenintarilor existentiale.

Ce masuri a luat DSVSA in cazul imbolnavirii elevilor de la Școala Gimnaziala nr. 11 din Brașov

10:55, 14.02.2024 - Dupa ce in luna ianuarie mai mulți copii, care frecventeaza afterschool-ul Școlii Gimnaziale nr. 11 din Brașov, au avut probleme serioase de sanatate din cauza mancarii livrate de o firma de catering, DSVSA a luat masuri. Astfel, firma S.C. MEGANOVA S.R.L.,cea care a livrat mancarea micuților, a fost…

Rafila: "Numarul de viroze respiratorii s-a stabilizat. Circulatia intensa a virusurilor gripale a fost legata de perioada post-Covid"

10:20, 12.02.2024 - Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila, a afirmat, duminica dupa-amiaza, ca numarul de viroze respiratorii s-a stabilizat și ca spera ca pana la sfarsitul lunii sa se ajunga la niste valori care sa fie gestionabile fara probleme.

Medicii de familie din Cluj, despre proasta funcționare a platformei informatice. „Ratele de erori depașesc 90%. Dupa 10 ani de sincope, nu s-au luat masuri eficiente de remediere a situației”.

18:36, 08.02.2024 - Medicii de familie din Cluj atrag din nou atenția asupra funcționarii deficitare a platformei informatice din sistemul de asigurari de sanatate. Pacienții sunt nevoiți sa bata drumuri la CAS Cluj pentru a obține adeverința de asigurat.

Macron solicita masuri europene pentru sprijinirea agricultorilor

22:25, 01.02.2024 - Presedintele francez Emmanuel Macron a cerut joi o serie de masuri europene in favoarea agricultorilor, care protesteaza in multe tari ale UE, intre care simplificari "tangibile" ale Politicii Agricole Comune (PAC) si o forta sanitara speciala pentru a evita "concurenta neloiala" intre state membre,…

UE ia in calcul masuri contra Ungariei, daca Orban se va opune ajutorului pentru Ucraina

19:50, 29.01.2024 - Uniunea Europeana ar putea lua masuri impotriva economiei Ungariei daca Budapesta blocheaza un nou ajutor acordat Ucrainei la un summit din aceasta saptamana. Asta conform unui plan confidențial elaborat de Bruxelles, a anunțat duminica Financial Times.


Ce parere ai despre aceasta stire?