Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirus/Orban: Cel mai important obiectiv - să reducem riscul de contaminare al cetăţenilor români

Publicat:

a declarat ca toate masurile luate de autoritati au ca principal obiectiv reducerea riscului de contaminare al cetatenilor romani cu noul coronavirus. "Actionam in continuare pe cateva linii foarte precise care urmaresc cateva obiective esentiale. Primul si cel mai important obiectiv pe care-l avem este sa avem grija de sanatatea, de viata semenilor nostri, sa reducem cat de mult este posibil riscul de contaminare al cetatenilor romani", a declarat Ludovic Orban, marti, intr-o conferinta de presa la .   El a facut din nou apel la romani sa fie responsabili…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ana Morodan, pas important in cariera, dupa cea mai grea perioada a vieții sale! Cum ii ajuta pe romani sa iși mențina sanatatea mintala: ”Dupa crize personale...”

14:25, 24.04.2024 - Ana Morodan pare ca a trecut cu bine peste toate problemele din viața ei, inclusiv cele care au dus-o direct in vizorul oamenilor legii. Acum, intr-una dintre cele mai bune perioade, a decis sa faca un pas important in cariera. Iata cum vrea sa ii ajute pe tineri și adulți sa iși mențina sanatatea mintala.

Marcel Ciolacu: Obtinerea statutului de membru al OCDE ramane un important obiectiv strategic al Romaniei

18:46, 11.03.2024 - Prim-ministrul Marcel Ciolacu va gazdui, marti la Palatul Victoria, evenimentul de lansare a Studiului Economic 2024 pentru Romania, elaborat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica (OCDE), in prezenta Secretarului General al OCDE, Mathias Cormann.

Anunț important pentru romani! Se vor schimba buletinele. Ce date vor aparea

10:00, 28.02.2024 - Anunț important pentru romani! Se pregatește o schimbare majora in ceea ce privește buletinele de identitate. Autoritațile se pregatesc sa includa informații vitale de sanatate pe noile acte, o mișcare care ar putea face diferența intre viața și moarte in situații de urgența.

Anunț important pentru romani! Toți beneficiarii cardurilor de energie trebuie sa știe

13:05, 23.02.2024 - Anunț important pentru romani! Beneficiarii cardurilor de energie trebuie sa știe. Ministerul Muncii și Solidaritații Sociale a facut publica o serie de masuri esențiale pentru continuarea sprijinului in plata facturilor.

S-a lansat platforma Florești Digital. Pivariu: „Reducem semnificativ timpul de așteptare al cetațenilor in interacțiunea cu Primaria”

15:45, 21.02.2024 - Prin inrolarea pe platforma www.floresticluj.ro și prin utilizarea aplicației Florești Digital, cetațenii au acces la servicii publice in mod facil și automatizat, toate fiind realizate in condiții de securitate maxime.

Anunț important pentru romani! Noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024

09:01, 19.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat care sunt noile criterii de acordare a voucherelor pentru alimente 2024. Ce trebuie sa știe cetațenii eligibili pentru a beneficia de cele șase tranșe de bani.

Anunț important al TAROM! Compania aeriana nu va mai avea zboruri pe una dintre cele mai cautate rute de catre romani

17:25, 05.02.2024 - Reprezentanții TAROM au facut un anunț important pentru cei care aleg serviciile lor. Compania aeriana a decis sa renunțe la zborurile pe una dintre cele mai cautate rute de catre romani. Afla din randurile de mai jos despre ce curse este vorba.

Ministrul Economiei, anunț important pentru romani! Ce spune Radu Oprea despre plafonarea prețului la alimente și schemele de ajutor de stat: "Acționam in zona..."

20:46, 29.01.2024 - In cursul zilei de azi, premierul Marcel Ciolacu a anuntat ca a decis prelungirea cu 60 de zile a ordonantei privind plafonarea adaosurilor comerciale la alimentele de baza. Ce spune ministrul Economiei despre plafonarea prețului la alimente și schemele de ajutor de stat.


Ce parere ai despre aceasta stire?