Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coronavirus: Persoanele care fac o formă uşoară de COVID-19 au asigurată o protecţie imunitară durabilă (studiu)

Publicat:

Dupa mai multe luni de la recuperarea dupa o forma usoara de COVID-19, persoanele continua sa aiba celule imunitare in organism care creeaza anticorpi impotriva SARS-Cov-2, potrivit unui studiu realizat de din St. Louis, relateaza EFE. Studiul publicat luni in revista Nature sugereaza ca inclusiv cazurile usoare de COVID-19 le ofera celor care au suferit boala o protectie durabila de anticorpi, fiind posibil ca ‘o forma repetata a bolii sa nu fie atat de frecventa’. Autorul principal al studiului , de la , reaminteste intr-un comunicat…

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

A aparut pastila care imita exercițiile fizice: Care sunt primele rezultate ale testarii

00:06, 20.03.2024 - O echipa de cercetatori de la Universitatea Washington din St. Louis a dezvoltat o pastila care ar imita unele dintre beneficiile exercițiilor fizice. Pastila ar putea imbunatați metabolismul și creșterea musculara. Echipa de cercetatori, care și-a prezentat rezultatele la reuniunea de primavara…

Rata somajului in forma ajustata sezonier, in ianuarie, a fost de 5,7%, in ușoara creștere

20:45, 04.03.2024 - Rata somajului in luna ianuarie 2024 a fost, in forma ajustata sezonier, de 5,7%, in creștere cu 0,1 puncte procentuale fața de cea inregistrata in luna decembrie 2023, potrivit INS. Rata șomajului la barbați a fost cu 1,3 puncte procentuale mai mare decat la femei. Pe sexe, rata somajului la barbați…

Specialiștii au masurat ce impact are asupra creierului „ceata cerebrala” provocata de Covid

16:35, 29.02.2024 - Persoanele care se confrunta cu Covid-ul lung au deficiente de memorie si cognitive masurabile echivalente cu o diferenta de aproximativ sase puncte de IQ, sugereaza un studiu, scrie The Guardian, citat de News.ro. Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19…

Printre efectele pe termen lung ale Covid: scaderea IQ-ului. Descoperirea surprinzatoare a cercetatorilor

07:01, 29.02.2024 -  Studiul, care a evaluat peste 140.000 de persoane in vara anului 2022, a aratat ca Covid-19 poate avea un impact asupra abilitatilor cognitive si de memorie care dureaza un an sau mai mult dupa infectie. Persoanele cu simptome nerezolvate care au persistat mai mult de 12 saptamani au avut deficiente…

Descoperire fantastica a cercetatorilor: cum pot prezice cine va avea demența cu 10 ani inainte de declanșarea bolii

12:00, 13.02.2024 -  Studiul, publicat in revista Nature Aging, face parte din cercetarile in curs de desfasurare ale mai multor echipe pentru a identifica pacientii cu risc de dementa cu ajutorul unui simplu test de sange, un progres despre care multi oameni de stiinta cred ca va accelera dezvoltarea de noi tratamente.In…

Studiu: Proteinele pot prezice cu zece ani mai devreme cine va avea dementa

11:45, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China. Studiul, publicat in revista Nature Aging, face…

Proteinele din sange ar putea prezice mai multe forme de dementa, cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata

11:31, 13.02.2024 - Un studiu asupra unor probe de sange congelate a scos la iveala o sumedenie de proteine care ar putea prezice mai multe forme de dementa cu mai mult de 10 ani inainte ca boala sa fie diagnosticata, au anuntat luni cercetatori din Marea Britanie si China, relateaza Reuters. Studiul, publicat…

Descoperire fantastica a cercetatorilor: cum pot prezice cine va avea demența cu 10 ani inainte de declanșarea bolii

08:10, 13.02.2024 -  Studiul, publicat in revista Nature Aging, face parte din cercetarile in curs de desfasurare ale mai multor echipe pentru a identifica pacientii cu risc de dementa cu ajutorul unui simplu test de sange, un progres despre care multi oameni de stiinta cred ca va accelera dezvoltarea de noi tratamente.In…


Ce parere ai despre aceasta stire?