Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cornelia Catanga trece prin momente disperate. Este doar la mila băiatului său. Este oribil ce se întâmplă

Publicat:

Dramele celebrei soliste se țin lanț. A fost una din cele mai apreciate soliste de muzica lautareasca. Acum, din pacate, a ajuns sa traiasca cu chirie și la mila fiului ei. , din regina in Cenușereasa Daca in urma cu ceva ani, era una din cele mai bine cotate soliste […] The post trece prin momente disperate. Este doar la mila baiatului sau. Este oribil ce se intampla appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce se intampla in aceste momente cu Naomy, personajul controversat și viral de la tv din trecut. „Se lupta intre viața și moarte”

15:55, 17.04.2024 - Informații noi despre starea de sanatate a uneia dintre cele mai controversate figuri din lumea showbiz-ului. Naomy se afla intr-o coma profunda, fiind internata intr-o clinica din strainatate.

Racii impresioneaza oriunde merg: Afla ce se intampla cu zodia ta

08:25, 09.04.2024 - Conjuncția planetara de astazi promite o zi plina de evenimente și emoții pentru toate semnele zodiacale. Fie ca este vorba de decizii importante sau de momente de rasfaț personal, astrele ne indeamna sa ne urmam intuiția și sa ne exprimam creativitatea. Horoscopul zilnic de astazi ar putea dezvalui…

Ce se intampla cu programele Rabla. Ministrul Mediului: „Nu vreau sa fie Romania ultima țara care mai finanțeaza mașini poluante”

18:55, 04.04.2024 - Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat joi, la Interviurile Digi24.ro, ca programul Rabla Plus nu va disparea și ca, dimpotriva, incurajarea achiziției de mașini electrice trebuie sa fie o prioritate pentru orice guvern și pentru orice ministru in Romania. El a mai adaugat ca nu vrea ca Romania…

Ce se intampla cu Kate Middleton in aceste momente. Detalii greu de crezut despre viata Printesei de Wales

10:01, 03.04.2024 - Noi informații au ieșit la lumina despre lupta Prințesei de Wales cu boala necruțatoare descoperita de medici, dupa operația pe care a suferit-0 la inceputul anului. Un specialist a explicat ce se intampla cu Kate Middleton in aceste momente. Familia Regala a Marii Britanii trece printr-o perioada cumplita.…

Florin Salam, ridicat de acasa de poliție! Ce se intampla cu „Regele manelelor” in aceste momente / VIDEO

08:20, 14.03.2024 - Florin Salam a fost ridicat de acasa de poliție! Avem imagini de la fața locului, acolo unde autoritațile au intrat in locuința cantarețului de manele. Iata ce se intampla cu „Regele manelelor” in aceste momente, dar și de ce este audiat!

Papa Francisc, de urgența la spital! Ce se intampla cu Suveranul Pontif in aceste momente

17:55, 28.02.2024 - Papa Francisc a ajuns de urgența la spital! Suveranul Pontif se confrunta cu probleme de sanatate și nu trece prin cea mai buna perioada din viața sa. Iata ce se intampla cu el in aceste momente, dupa ce nu a citit discursul la audiența saptamanala de miercuri!


Ce parere ai despre aceasta stire?