Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coreea de Sud începe testele pe oameni pentru un medicament nou împotriva Covid-19

Publicat:

Medicamentul se bazeaza pe un tratament cu anticorpi, care sa atace proteinele din „coroana” virusului și astfel sa-l impiedice sa se atașeze de celulele organismului uman. Daca virusul nu mai are o baza, el este practic neutralizat, aceasta a fost ideea de la care au pornit cercetatorii.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mii de oameni pe strazile din Paris: protest impotriva islamofobiei, pe fondul tensiunilor din Gaza

05:35, 22.04.2024 - O multime de aproximativ 2.000 de persoane a protestat duminica la Paris impotriva rasismului, islamofobiei si violentei impotriva copiilor, dupa ce un tribunal a permis organizarea demonstratiei, informeaza Reuters, citat de AGERPRES.

Proteste Masive la Budapesta impotriva lui Viktor Orban: Zeci de Mii de Oameni in Strada

07:00, 07.04.2024 - Sambata, zeci de mii de oameni s-au adunat in centrul Budapestei pentru a protesta impotriva guvernului condus de Viktor Orban, alaturandu-se unui avocat fost apropiat al administrației care a lansat recent o mișcare politica de contestare a premierului, relateaza Reuters. Protestatarii au pornit in…

Zeci de mii de oameni au marsaluit la Budapesta impotriva guvernului lui Viktor Orban

19:25, 06.04.2024 - Zeci de mii de persoane au protestat sambata, in centrul Budapestei, impotriva guvernului premierului Viktor Orban, in frunte cu un avocat, fost apropiat al administratiei, care a lansat recent o miscare politica pentru a-l contesta pe premier, potrivit Reuters.

Ce cred europenii despre rolul UE in lupta impotriva pandemiei COVID-19. Romanii, cei mai nemulțumiți

18:10, 02.04.2024 - Aproape 40% dintre europeni considera ca Uniunea Europeana s-a descurcat bine in lupta impotriva COVID-19, arata un sondaj Ipsos realizat in 18 țari, la comanda Euronews. Insa, romanii sunt printre cei mai nemulțumiți de raspunsul UE.

La 62 de ani, un barbat susține ca a facut 217 vaccinuri impotriva COVID. Cum se simte

14:35, 06.03.2024 - Un barbat din Germania, in varsta de 62 de ani, susține ca a fost vaccinat impotriva COVID-19 de 217 ori. Marturisirea i-a facut pe cercetatori sa investigheze daca hipervaccinarea afecteaza sistemul imunitar.

Un cunoscut pediatru recunoaște ca nu s-a vaccinat impotriva COVID-10. Care a fost motivul

12:55, 26.02.2024 - Unul dintre cei mai cunoscuți pediatri din Moldova, Mihai Stratulat, nu s-a vaccinat impotriva Covid-19. In cadrul emisiunii Morari live, medicul a explicat de ce nu a facut acest lucru: S-a facut o greșeala enorma. Luind in considerație ca deja erau studii care demonstrau ca 85% din populația globului…

Potop de sancțiuni impotriva Rusiei

17:11, 23.02.2024 - Presedintele american Joe Biden a anuntat vineri ca Statele Unite vor impune peste 500 de sanctiuni noi impotriva Rusiei, transmit agentiile internationale de presa. In acelasi timp, Washingtonul va aplica noi restrictii de export pentru aproape 100 de entitati care sprijina Rusia si va reduce in continuare…

"Mulți oameni" au vrut sa mearga in excursia de schi de 700 de euro in Coreea de Nord. Despre ce e vorba de fapt

12:41, 10.02.2024 - Primul grup de turiști caruia i s-a permis intrarea in Coreea de Nord, pentru prima oara de la inceputul pandemiei, va ajunge curand acolo. Este vorba despre un grup de turiști ruși, unii dintre ei fiind interesați de schi și snowboard. Pachetul turistic costa aproximativ 700 de euro de persoana.


Ce parere ai despre aceasta stire?