Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copilă abuzată de profesor, cu permisiunea mamei. Femeia recunoaște tot! Ce a primit de la agresor: „Da, mi-a dat! Într-un plic!”

Publicat:

Timp de trei ani, un profesor de 66 de ani din Giurgiu a predat lectia abuzului unei eleve de 14 ani. Dascalul, fost cadru militar, a intretinut relatii intime cu fata si a filmat-o in ipostaze indecente. Mama copilei ar fi stiut totul!

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

O fetița de patru ani a cazut a doua oara pe geam, in Mioveni! Copila de 4 ani este in coma. Reacția mamei

15:55, 04.04.2024 - O drama cutremuratoare a lovit orașul Mioveni din județul Argeș, in urma careia o fetița de numai patru ani se afla intr-o stare grava. Dupa ce a cazut pentru a doua oara de la etaj, micuța se zbate acum intre viața și moarte.

Fetița nesupravegheata, blocata in namol, la Constanța! Reacția halucinanta a mamei fața de salvatorii copilei

12:31, 02.04.2024 - Copila se afla alaturi de mama ei pe faleza lacului Techirghiol, iar la un moment dat s-a indepartat și s-a dus sa se joace in namol. Acolo insa a ramas blocata, fara sa se mai poata mișca, iar doua femei, martore la incident, au reușit sa o salveze.La fața locului și-a facut apariția și mama fetiței,…

Cruzime fara margini fața de un mic animal. Sadicul agresor este cautat de Poliție

22:25, 29.03.2024 - O organizație care se ocupa de salvarea animalelor cauta un individ din Giurgiu care a ucis in bataie un iepuraș. Cei de la Asociația „Salvam iepurași” au inițiat și o petiție pentru pedepsirea acestuia. Nu ar fi o premiera: in trecut, alte persoane au ajuns in fața instanței pentru fapte similare.

Cine a primit mandate de 4 ani la Transelectrica: Un profesor de sport, membri de partid sau finul unui politician influent

15:46, 28.02.2024 - Acționarii Transelectrica au aprobat miercuri lista cu cei șapte membri ai Consiliului de Supraveghere de la Transelectrica - operatorul național de transport al energiei electrice. Cei șapte au primit mandate de 4 ani, pana la 29 februarie 2028, și vor primi o remunerație lunara de 28.223 lei brut/luna,…

Cine sunt militarii din „Varful de lance al NATO“ care au primit permisiunea sa intre oricand in Romania VIDEO

06:05, 09.02.2024 - Cu aprobarea președintelui Romaniei, cei 20.000 de militari din forța NATO cu capacitate de reactie foarte ridicata vor putea intra și acționa de pe teritoriul Romaniei atunci cand situația de securitate o va cere.


Ce parere ai despre aceasta stire?