Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copil de numai un an, suspect că a murit după ce a mâncat struguri trataţi cu pesticide

Publicat:

Echipajul de pe elicopterul SMURD a intervenit sambata in urma unui apel la 112 pentru a incerca sa salveze un copil de un an si jumatate care nu mai respira. Dupa ce au incercat timp de 45 de minute sa il resusciteze, copilul nu a raspuns manevrelor astfel ca s-a constatat decesul acestuia. „Elicopterul la misiunea primara de la a gasit copilul in stop cardio respirator. A fost intubat si ventilat mecanic, a fost resucitat timp de 45 de (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un copil a murit, dupa ce a cazut o poarta peste el, in Olt! Baiatul de trei ani nu a putut fi salvat

22:21, 09.04.2024 - O tragedie sfașietoare a lovit județul Olt, dupa ce un baiat in varsta de trei ani și-a pierdut viața in mod tragic. Incidentul cutremurator a avut loc in localitatea Marunței, unde o poarta de acces s-a prabușit peste micuț, provocandu-i rani mortale.

9 turiști au murit in Zanzibar, alți 78 sunt la spital: au mancat 'delicatesa' locala, carne de broasca testoasa

15:20, 10.03.2024 - Opt copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa de mare pe insula Pemba din arhipelagul Zanzibar, iar alte 78 de persoane au fost transportate la spital, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de The Guardian, conform News.ro. Carnea de broasca testoasa de mare…

Opt copii și un adult au murit, dupa ce au mancat carne de broasca țestoasa in Zanzibar

08:10, 10.03.2024 - Opt copii si un adult au murit dupa ce au mancat carne de broasca testoasa de mare pe insula Pemba din arhipelagul Zanzibar, iar alte 78 de persoane au fost transportate la spital, au anuntat sambata autoritatile locale, citate de The Guardian.

Tragedie la Maieru! Un copil de 13 ani a murit dupa un antrenament de fotbal

08:41, 22.02.2024 - Un copil de 13 ani din Maieru a murit aseara, dupa un antrenament de fotbal. Copilului i s-a facut rau, iar echipajul medical l-a gasit in stop cardio-respirator. In ciuda eforturilor medicilor, in cele din urma au fost nevoiți sa declare decesul. Totul s-a petrecut aseara, in comuna Maieru, pe terenul…

O fetița de noua ani a murit dupa ce a fost batuta de mama ei

14:50, 31.01.2024 - O fetița de noua ani a murit miercuri dimineata, dupa ce cu o seara inainte a fost batuta de mama ei. Micuța a fost gasita cu urme de violența pe corp. Mama copilei, de 31 de ani, este principalul suspect și a fost retinuta de politisti. Fetița de noua ani a murit in apartamentul in care locuia, cu…

Un copil a murit dupa ce s-a inecat cu o bucata de mar, la o gradinița neautorizata din Oradea

21:10, 23.01.2024 - Un copil de un an și jumatate a murit, dupa ce s-a inecat cu o bucata de mar la o gradinița neautorizata din Oradea. Micuțul a ajuns la spital in stare grava joia trecuta și, marți, medicii i-au anunțat decesul.

Gripa a facut o noua victima. Un copil in varsta de numai 4 ani a murit la spital

18:46, 21.01.2024 - Gripa continua sa faca victime in Romania. Dupa ce in urma cu mai puțin de o saptamana o fetita in varsta de patru ani a murit dupa ce a ajuns la spital cu temperatura 41 si convulsii, in aceasta dimineața, un baiețel in varsta de 4 ani s-as stins din viața la spitalul din Onești.

Copil internat in stare critica dupa ce a mancat un mar la gradinița!

08:15, 19.01.2024 - Un copil in varsta de doar un an și cinci luni a fost internat in stare critica pe secția de Terapie Intensiva a Spitalului Județean... The post Copil internat in stare critica dupa ce a mancat un mar la gradinița! appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad .


Ce parere ai despre aceasta stire?