Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copii care stau dimineaţa devreme în faţa ecranelor au un risc mai mare de a dezvolta tulburări de vorbire(studiu)

Publicat:

Copiii care petrec un anumit timp in fata ecranelor (televizor, consola de jocuri, tableta, smartphone, calculator) dimineata, inainte de scoala, prezinta un risc de trei ori mai mare de a fi afectati de tulburari de vorbire, potrivit cercetatorilor, informeaza AFP.

In plus, daca acesti copii discuta ''foarte rar sau deloc'' cu parintii continuturile vizualizate pe ecran, riscul de a se confrunta cu tulburari de limbaj creste de sase ori, conform acestui studiu publicat marti in Buletinul epidemiologic hebdomadar (BEH) al Agentiei de din Franta (SpF).

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Care sunt cele mai comune simptome intalnite la școlari și ce semnifica acestea?

11:50, 10.04.2024 - Pe masura ce copiii de cresc, incep sa aprecieze și sa exploreze tot mai mult lumea din jurul lor. Astfel, dat fiind acest contact cu mediul exterior, copiii de varsta școlara, cu varste cuprinse intre 6 și 12 ani, sunt deosebit de susceptibili la o gama larga de afecțiuni comune. De la simplele raceli…

PREGATIRI DE RAZBOI Germania și Franța dezvolta o arma teribila pentru Ucraina

19:10, 22.03.2024 - Tancuri, avioane, roiuri de drone, dublate de tancuri. Sisteme de lupta aeriana in rețea FCAS. Moment istoric. Germania și Franța anunța ca vor sa ajute mai mult Ucraina. The post PREGATIRI DE RAZBOI Germania și Franța dezvolta o arma teribila pentru Ucraina first appeared on Informatia Zilei .

Institutul National de Sanatate Publica face apel la vaccinarea copiilor. "Este cea mai sigura metoda pentru a va proteja copiii"

20:21, 05.03.2024 - Institutul National de Sanatate Publica face un nou apel la vaccinarea copiilor. Imunizarea prin vaccinare este cea mai sigura metoda de protejare a copiilor, transmit specialiștii. Rujeola, difteria și tetanosul sunt doar 3 dintre cele 11 boli infecțioase pentru care vaccinul este gratuit in Romania,…

Robotul ION a fost retrogradat: O sa le spuna romanilor daca le-a expirat buletinul

19:30, 29.02.2024 - Ministrul Cercetarii, Bogdan Ivan, a declarat miercuri ca i s-a dat o optiune practica robotului ION, prin crearea unei optiuni de chatbot la care lucreaza acum, prin care il integreaza cu platfoma de servicii publice a statului roman si va oferi informatii utile cetatenilor, scrie News.ro ”Dincolo…

Un nou studiu arata ca incalzirea globala a inceput mai devreme decat se credea pana acum

21:10, 06.02.2024 - Un studiu realizat asupra unor bureti marini a aratat ca, la nivel global, este posibil ca temperaturile sa fi crescut deja mai repede si mai mult decat s-a estimat anterior, potrivit unor cercetari publicate recent, informeaza DPA.

Finanțarea catre UNRWA din partea Uniunii Europene va continua, deși exista acuzații foarte grave impotriva unor angajați ai agenției

05:00, 30.01.2024 - Uniunea Europeana va continua sa finanteze Agentia Natiunilor Unite pentru Refugiati Palestinieni (UNRWA), in pofida acuzatiilor "foarte grave" impotriva mai multor angajati ai agentiei, informeaza Rador Radio Romania.Intr-un comunicat de presa remis luni, blocul comunitar anunta ca inaltul reprezentant…

Opt copii, internați la Timișoara cu botulism

12:31, 29.01.2024 - Opt copii, cu varste intre 3 și 7 ani, cu simptome de botulism sunt internați la Spitalul de Boli Infecțioase Victor Babeș din Timișoara. Doi necesita monitorizare permanenta. Copiii sunt dintr-o localitate de langa Lugoj. Deocamdata, nu este sigura sursa infecției, insa primele date indica faptul ca…

Suspiciune de botulism in cazul a opt copii. Care este starea lor de sanatate

12:26, 29.01.2024 - Opt copii cu varste intre 3 si 7 ani sunt internati la Spitalul de Boli Infectioase ”Victor Babes” din Timisoara cu suspiciune de botulism. Doi dintre ei au nevoie de monitorizare permanenta. ”Botulismul este o intoxicatie severa cauzata de toxina botulinica produsa de bacteriile Clostridium botulinum.…


Ce parere ai despre aceasta stire?