Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cooking show-ul pandemic sau de ce banana bread a luat cu asalt bucătăriile

Publicat:

Pandemia ne-a facut sa trecem prin cea mai lunga perioada de izolare la domiciliu, iar carantinarea ne-a pus fața in fața cu dorința de a gati mai mult. Chiar daca am și apelat mai mult ca niciodata la serviciile de take-away, in pandemie ne-am exersat talentele culinare chiar din propria bucatarie; in aprilie 2020, peste 12 milioane de cautari legate de rețete au fost inregistrate, fața de aprilie 2019, cand cifrele nu depașeau 5 milioane. Ce am gatit cat am stat acasa? Iata care sunt cele mai cautate rețete in pandemie, conform SRD Media și Bookingham:In ce privește ciorbele, ciorba de perișoare…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un alt fel de sprijin pentru ucrainenii din Romania

09:35, 17.04.2024 - Directoratul National de Securitate Cibernetica (DNSC) organizeaza miercuri, in parteneriat cu Uniunea Ucrainenilor din Romania si fundatia World Vision, un workshop pe tema protejarii datelor cu caracter sensibil in mediul online, dedicat comunitatii ucrainene. Workshop-ul este organizat cu ocazia…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

N-avem ce face cu gazele

10:05, 02.04.2024 - Fiind atat de cald și cu termia oprita, consumul de gaze a scazut dramatic pana la nici 30 de milioane de metri cubi zilnic. Este atat de scazut(in ianuarie erau și 60 de milioane de metri cubi) și pentru ca industria nu consuma pentru ca nu funcționeaza. Este vorba in special de mare industrie chimica,…

Mircea Badea a pornit razboiul cu Dan Negru. Sa creada lumea ca el este cult. Nu e, in opinia mea, deloc!

20:35, 12.03.2024 - Mircea Badea a pornit razboiul cu Dan Negru. Sa creada lumea ca el este cult. Nu e, in opinia mea, deloc!In cadrul emisiunii "In gura presei" de pe Antena 3, Mircea Badea a adresat critici dure lui Dan Negru pentru un filmuleț postat de acesta din urma pe pagina sa de Facebook.Realizatorul…

Secretele bucatareselor croate cand pregatesc sarmale. Ce ingrediente neașteptate adauga in preparatul iubit de romani

16:21, 08.03.2024 - Arta culinara este plina de trucuri și secrete pentru a gati sarmale gustoase in propia bucatarie. Totuși, prin ce se deosebesc cele gatite in Romania, fața de cele gatite in Croația? Sarmale ca in CroațiaExista un mod deosebit prin care gospodinele din Croația aleg sa prepare sarmalele. Pentru un gust…

Rețete de ciorba de pui a la grec. Cum faci cea mai gustoasa ciorba

17:10, 06.03.2024 - Ciorba de pui a la grec este printre cele mai apreciate supe, atat la noi, cat și in alte multe regiuni ale lumii. Rețeta sa are o istorie indelungata și a suferit mai multe modificari de-a lungul timpului. Afla lucruri interesante despre ciorba de pui a la grec și cele mai bune rețete pe care le poți…

Bucatariile fantoma din aplicațiile de livrare se folosesc acum și de imagini generate cu AI

13:36, 29.02.2024 - Bucatariile fantoma sunt o practica deja destul de cunoscuta și utilizata chiar și in Romania in ultimii ani. „Trendul”, care consta in operarea a mai multe restaurante din aceeași locație, este popular in SUA de ani buni, iar acum așa-numitele restaurante fac pasul catre un nou tip de practica „gri”,…


Ce parere ai despre aceasta stire?