Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Controlul datelor populației de către SRI, aruncat în aer. Ministerele se opun

Publicat:

Scandalul cloud-ului guvernamental, care prevede un sistem integrat de date administrat de SRI și STS, a trecut la un alt nivel. De data aceasta, pe langa opoziția și ingrijorarea manifestata de societatea civila, cele care s-au opus proiectului au fost chiar ministerele și instituțiile statului, care au refuzat sa furnizeze de Informații datele […] The post Controlul datelor populației de catre SRI, aruncat in aer. Ministerele se opun first appeared on Ziarul National .

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lucrari esuate la Unitatea Militara de pe strada Inclinata. A fost reluata licitatia pe mai bine de 11 milioane de euro

05:30, 12.04.2024 - Unitatea Militara Bucuresti a repus la licitatie, zilele trecute, lucrarile de execuție ale sediului Unitatii Militare 0676, aflate pe strada Inclinata din Craiova. Dupa un contract esuat, care fusese semnat inca din 2017, lucrarile ar putea fi reluate undeva in toamna acestui an. Contract de peste…

Detonare controlata, la Poligonul de trageri antiaeriene Capu Midia

02:25, 06.04.2024 - Ministerul Apararii Nationale anunta ca specialisti ai institutiei si ai Serviciului Roman de Informatii au executat ieri o detonare controlata la Poligonul de trageri antiaeriene Capu Midia, informeaza Rador Radio Romania.

Ce-a fost inainte de SRI: istoria tumultoasa a Serviciului Roman de Informații. Mihail Moruzov și Eugen Cristescu, doua figuri legendare

16:55, 26.03.2024 - La 26 martie 1990, prin Decretul nr. 181 a fost infiintat Serviciul Roman de Informatii. Istoria instituției de stat specializata in domeniul culegerii de informatii privind siguranta nationala este tumultoasa.

Ai maxim 29 de ani, iti place sportul si vrei sa lucrezi la SRI? Poti fi luptator antiterorist

10:55, 25.03.2024 - Vrei sa lucrezi in Serviciul Roman de Informatii ca luptator antiterorist Iata ce trebuie sa cunosti: Luptatorul antiterorist are misiunea de a proteja Romania de amenintarile teroriste, aspect care incumba necesitatea pregatirii sale temeinice, sub caracter continuu, si specializarii sale pentru executarea…

Hellvig: Dar ce te faci daca nu nimerești un Ronald Reagan sau un Volodimir Zelenski?

23:01, 03.03.2024 - Intr-o postare pe rețeaua sociala X (fosta Twitter) Eduard, Hellvig, politician, jurnalist și fost director al Serviciului Roman de Informații (din martie 2015, pana in iulie 2023), acum cand mai sunt cateva luni pana la alegeri, realizeaza o extrem de acida critica a clasei politice.

Mama care și-a aruncat copilul nou-nascut in deșeurile de la Pata Rat, de negasit. Apelul Poliției pentru sprijinirea anchetei.

11:05, 20.02.2024 - Atenție! Informații cu puternic impact emotional. Poliția face apel catre populație pentru identificarea femeii care și-a aruncat bebelușul la gunoi. Cadavrul nou-nascutului a fost gasit printre deșeurile de la Pata Rat.

Tanar implicat in jefuirea unui fost ofițer SRI, arestat pe Otopeni cand se intorcea din Belgia

22:45, 08.02.2024 - Un tanar de 19 ani cautat pentru jaful din casa unui fost ofițer SRI a fost reținut pe Aeroportul Otopeni, cand se intorcea cu avionul din Belgia. Tanarul era dat in urmarire pentru furt și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, in dosarul care vizeaza furtul unui pistol, a cartușelor aferente…

Se fac angajari la SRI in 2024. Posturile pe care se vor ingramadi mulți specialiști

13:10, 06.02.2024 - Exista anumite locuri de munca, pentru toata lumea, și alte locuri de munca doar pentru o anumita parte a populației. Un astfel de loc de munca este și in cadrul Serviciului Roman de Informații, iar, de curand, instituția a anunțat ca se fac angajari la SRI in 2024.


Ce parere ai despre aceasta stire?