Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Control la ISU Dolj, unde ar fi angajate 101 cadre militare, rude între ele

Publicat:

a fost intrebat, duminca, la Antena 3, daca cunoaste situatia de la Inspectoraul pentru Situatii de , unde mai multe rude ar fi fost angajate la aceasta institutie. Ministrul a recunoscut ca nu cunoaste aceasta situatie, dar a a anuntat ca va trimite Corpul de Control. "Nu stiu de aceasta situatie. Luni voi trimite Corpul de  Control si la ISU Dolj. Este singura cale in care pot afla oficial ce se intampla. In urma raportului (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Minsterul Economiei va trimite Corpul de Control la Cupru Min

15:20, 12.04.2024 - Ministrul Economiei, Radu Oprea, a anuntat ca va demara un control la SC Cupru Min SA, companie care exploateaza zacamantul de la Rosia Poieni, unde se afla 60% din rezervele de cupru ale Romaniei.

Ministerul Sanatații trimite Corpul de Control la un spital din București. 20 de pacienți ar fi murit in patru zile la secția ATI a unitații medicale, dupa administrarea incorecta a unui medicament.

18:30, 11.04.2024 - In cadrul Sectiei de Terapie Intensiva de la Spitalul Clinic de Urgenta „Sf. Pantelimon” din Bucureștii ar fi decedat, in perioada 4 - 7 aprilie, 20 de pacienti din cauza administrarii incorecte a unui medicament. Ministerul Sanatații trimite Corpul de Control.

Val de morți suspecte la Spitalul Sf. Pantelimon din București. Ministrul Sanatații trimite Corpul de Control

14:40, 11.04.2024 - Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a declarat pentru Antena 3 ca va trimite Corpul de Control sa verifice daca se confirma sau nu un val de morți suspecte la secția de Terapie Intensiva a Spitalului Sf. Pantelimon din Sectorul 2 al Capitalei, a transmis miercuri postul de televiziune.

Polonia va trimite trupe militare la Jocurile Olimpice de la Paris

23:55, 28.03.2024 - Ministrul polonez al apararii a anunțat joi ca țara sa va trimite intariri militare, potrivit flashscore.ro. “Forțele armate poloneze se vor alatura coaliției internaționale lansate de Franța pentru a sprijini pregatirea și securitatea Jocurilor Olimpice”, a declarat Wladyslaw Kosiniak-Kamysz pe rețeaua…

Premierul discuta cu ministrul Educatiei pe subiectul copilului agresat intr-o scoala

13:40, 05.03.2024 - Premierul Marcel Ciolacu discuta la Guvern, marti, cu ministrul Educatiei, Ligia Deca, pe subiectul copilului agresat intr-o scoala din Bucuresti. Luni seara, intr-o emisiune la Antena 3, premierul Marcel Ciolacu a declarat ca, in cursul zilei de marti, urmeaza sa primeasca detalii cu privire la acest…

Ministrul Justiției trimite Corpul de Control la Penitenciarul Poarta Alba

13:36, 28.02.2024 - Ministrul Justitiei, Alina Gorghiu, a anuntat ca a trimis Corpul de control la Penitenciarul Poarta Alba, in urma unor incidente petrecute la Tribunalul Constanta, unde a avut loc un nou termen in procesul lui Vlad Pascu.

USR cere ministrului Agriculturii sa prezinte concluziile verificarilor efectuate de Corpul de control cu privire la Delta

13:00, 08.02.2024 - Deputatul USR Diana Buzoianu i-a solicitat, joi, ministrului Agriculturii, Florin Barbu, sa prezinte concluziile verificarilor efectuate de Corpul de control pe care sustinea, acum trei saptamani, ca il trimite sa verifice cum este aplicata legea "care a transformat Delta in pajiste si stuful in…


Ce parere ai despre aceasta stire?