Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

„Constantin Daniel Rosenthal. Un artist în vremea revoluției”. O nouă expoziție la MNAR

Publicat:

Muzeul Național de Arta al Romaniei anunța o noua expoziție temporara, dedicata artistului , la implinirea a 200 de ani de la nașterea celui care ne-a daruit lucrarile emblematice „Romania Revoluționara” și „Romania rupandu-și catușele pe Campia Libertații”.   Intitulata. Un artist in vremea revoluției”, expoziția va putea fi vizitata in perioada 24 septembrie 2020 - 20 februarie 2021 in ale MNAR și reunește 24 de lucrari aflate in patrimoniul muzeului, la care se adauga 7 portrete sosite de la muzee din București și din…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Muzeul National de Istorie a Romaniei: Haina il face pe om. Șase secole de istorie vestimentara", catalog de expozitie

21:30, 14.04.2024 - "Haina il face pe om. Sase secole de istorie vestimentara, catalog de expozitie, bilingv romana engleza, editia a III a revizuita si adaugita, 159 de pagini, 2021 al Muzeului National de Istorie a Romaniei. Catalogul, ajuns la editia a III a revizuita si adaugita, contine o noua grafica si mai multe…

Nicușor Dan, batut batut la el ”acasa”

12:15, 11.03.2024 - Un sondaj realizat la comanda primarului  Nicușor Dan arata  o cursa stransa intre Cristian Popescu Piedone, PPUSL, cu un scor de 40,4%, și edilul Capitalei, Alianța Dreapta Unita), cu 39,3%. Dar primarul Capitalei compenseaza in privința direcției in care se indreapta orașul, convingerea pentru 48,2%…

Activitați de weekend cu copiii. Ce facem pe 9 și 10 martie

18:41, 08.03.2024 - Activitați de weekend cu copiii Chiar daca este sarbatorita Ziua Femeii și sunt inca multe targuri de marțișor la care sa ajungi, poți include și cateva activitați distractive și educative pentru copii, in weekendul 8-10 martie 2024. Arhitectura și expoziții proprii la Muzeul de Arta Recenta (copii…

Atlasul geografic si statistic al Romaniei publicat in 1864, expus la Muzeul National de Istorie

20:00, 28.02.2024 - "Atlasul geografic si statistic al Romaniei" sau "Atlasul lui Papazoglu", publicat in 1864, este expus la Muzeul National de Istorie a Romaniei. Volumul, deosebit de valoros din punct de vedere istoric si documentar, a fost intocmit de Dimitrie Papazoglu, colonel, istoric, cartograf si geograf roman,…

Proiect World Vision: 1.200 de adulți ucraineni și romani, sprijiniți sa gaseasca un loc de munca

18:20, 28.02.2024 - Un numar de 1.200 de adulti ucraineni, solicitanti de azil si romani vor fi sprijiniti sa-si gaseasca un loc de munca printr-un proiect al Fundatiei World Vision Romania, in colaborare cu Agentia Metropolitana pentru Dezvoltare Durabila Brasov si cu sprijinul financiar al UNHCR, Agentia ONU pentru Refugiati.…

Klaus Iohannis: Asumarea trecutului ramane una dintre cele mai importante provocari ale prezentului. Mesajul președintelui de Ziua Dezrobirii Romilor

11:20, 20.02.2024 - Mesajul a fost prezentat de catre Sergiu Nistor, Consilier Prezidențial - Departamentul Cultura, Culte și Minoritați Naționale, in cadrul evenimentului cu tema „Dezrobirea romilor și semnificația sa pentru minoritatea roma și societatea romaneasca”, organizat de Agenția Naționala pentru Romi, sub egida…

Expozitia 'Brauner' de la Timisoara 'nu are nicio legatura' cu cea dedicata artistului suprarealist la Muzeul National de Arta al Romaniei (organizatori)

10:20, 31.01.2024 - In contextul controversei iscate de acuzatii de falsuri expuse la Muzeul National de Arta al Romaniei in expozitia „Victor Brauner. Intre oniric si ocult”, organizatorii expozitiei dedicate artistului suprarealist la Muzeul National de Arta Timisoara, la inceputul anului 2023, precizeaza ca expozitia…

Memoriile lui Ștefan-Scarlat Dascalescu, editate de Muzeul Vrancei

12:35, 30.01.2024 - In curand, memoriile lui Ștefan-Scarlat DASCALESCU. Muzeul Vrancei va edita, in premiera, in integralitate, memoriile unionistului Ștefan-Scarlat Dascalescu (1800 – 1878), „cugetatorul politic moldovean de la jumatatea sec. XIX”, cum il numește Nicolae Iorga, memorii aflate la Biblioteca Academiei Romane…


Ce parere ai despre aceasta stire?