Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Constanța intră în scenariul roșu, certificatele verzi devin obligatorii

Publicat:

Municipiul Constanța a intrat in scenariul roșu, cu o rata de infectare de 3,16 cazuri la o mie de locuitori. știre in curs de actualizare  Articolul Constanța intra in scenariul roșu, certificatele verzi devin obligatorii apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe infosud-est…  

Sursa articol: infosud-est


Stiri pe aceeasi tema

Romania a pierdut procesul la ICSID pe certificatele verzi. Ministerul Finantelor: "Avem despagubiri de 42 milioane de euro plus dobanzi"

20:55, 18.03.2024 - Ministerul Finantelor a anuntat ca Romania a pierdut la Tribunalul arbitral al Bancii Mondiale de la Washington (ICSID) un proces intentat de industria regenerabilelor și trebuie sa plateasca despagubiri de 42 de milioane de euro plus dobanzi.

Romania a pierdut procesul la ICSID pe certificatele verzi, introduse de Victor Ponta

20:05, 18.03.2024 - Romania a pierdut la Tribunalul arbitral al Bancii Mondiale de la Washington (ICSID) un proces intentat de industria regenerabilelor și trebuie sa plateasca despagubiri de 42 de milioane de euro.

Corporațiile devin actori pe scena geopolitica

15:05, 11.03.2024 - La sfarșitul anului 1914, președintele Woodrow Wilson se confrunta cu rugamințile unui numar de susținatori influenți care doreau ca el sa faca un apel public la producatorii americani sa nu mai vanda arme țarilor europene. „Vanzarile provin din atat de multe surse, iar lipsa mea de putere este atat…

Alimentele care devin toxice sau care se strica mai repede daca sunt ținute in frigider

10:01, 03.02.2024 - Frigiderul poate sa faca bine, dar și rau, in egala masura. Alimente pe care toți le avem in casa devin toxice daca le ținem la frigider, potrivit specialiștilor. In același timp, sunt și produse care, deși nu fac rau sanatații daca se refrigereaza, se strica mai repede la rece. Iata care sunt acestea…

Ce risca preoții care cer bani enoriașilor pentru inmormantari sau casatorii. Sunt obligatorii contribuțiile banești?

18:15, 02.02.2024 - Mulți enoriași nu știu ca preoților le este interzis sa ceara bani pentru inmormantari sau casatorii. Cei care o fac pot fi reclamați și risca sa ramana chiar fara parohie. Slujitorii Domnului pot primi doar ajutoare financiare oferite de bunavoie de catre credincioși.

Exercițiu de stingere a unui incendiu izbucnit la Casa de Cultura a Sindicatelor Zalau

18:25, 25.01.2024 - Protagoniștii simularii de astazi au fost pompierii din cadrul Detașamentului Zalau, care au intreprins la Casa de Cultura a Sindicatelor din municipiul Zalau un exercițiu prin care s-a urmarit eficientizarea timpului de raspuns la apariția diferitelor situații de urgența, precum și perfecționarea gradului…

De ce scenariul in care Israelul ar escalada conflictul cu Hezbollah alarmeaza SUA

12:50, 09.01.2024 - In conversațiii private, administrația Biden a avertizat Israelul ar avea mari dificultați sa iasa invingator in condițiile unei escaladari semnificative a ostolitaților cu gruparea libaneza Hezbollah, potrivit a doua persoane la curent cu o evaluare a Agenției de Informații pentru Aparare a SUA.

Colterm a incheiat anul cu depozitele pline și cu toate certificatele verzi achitate pe 2022

17:50, 04.01.2024 - Societatea Colterm a reușit sa incheie anul 2023 mai bine decat ar fi prevazut cineva la inceputul perioadei. Decembrie a insemnat existența in stoc a 60.024 tone carbune și 91.000 MWh gaz inmagazinat. Procentual, pe cele doua mari centrale termice, CET Sud și CT Centru, cantitatea de energie termica…


Ce parere ai despre aceasta stire?