Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consiliul European recomandă României să pună capăt deficitului excesiv până în 2024

Publicat:

a adoptat vineri o recomandare in cadrul procedurii de deficit excesiv care a fost demarata in cazul Romaniei si, in conformitate cu aceasta recomandare, Romania ar trebui sa puna capat situatiei de deficit excesiv pana in 2024, cel mai tarziu, se arata intr-un comunicat de presa.

Incepand cu 2020, Romania, spre deosebire de alte state membre, face obiectul Procedurii de deficit excesiv (PDE), situatia acesteia fiind reevaluata in primavara anului curent. Procedura a fost initiata in luna aprilie a anului 2020, fiind determinata de incalcarea limitei de deficit…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce s-ar intampla daca Vladimir Putin ar ordona ca Romania sa fie atacata cu rachete rusesti. Procedura lansata imediat de cei de la NATO

10:10, 22.04.2024 - Se vorbește din ce in ce mai mult de iminența unui atac rusesc asupra statelor NATO din flancul estic, dar exista anumite reguli de razboi care, in cele din urma, explica ce s-ar intampla daca Vladimir Putin ar ordona ca Romania sa fie atacata cu rachete rusesti, și care ar trebui sa fie procedura lansata…

Oficial BERD: ,,Romania este singura țara din UE cu procedura de deficit excesiv”. Ce plan are ministrul Boloș

13:50, 04.04.2024 - Problema deficitului bugetar atrage mai multe probleme, cum ar fi investițiile in țara noastra care reprezinta in faptul motorul economiei. Romania se tot imprumuta de la banci tot mai des și mai mult și suntem ne aflam in procedura de deficit excesiv. Ministrul Finanțelor are planuri mari, insa așa…

Comisia Europeana deschide doua investigatii privind ofertantii pentru construirea unul parc fotovoltaic in Romania. Sunt vizate doua consortii, unul avand ca lider un furnizor de servicii de inginerie si consultanta cu sediul in Romania

17:55, 03.04.2024 - ”Astazi, 3 aprilie, Comisia a lansat doua investigatii aprofundate in temeiul Regulamentului privind subventiile straine. Investigatiile se refera la rolul potential de denaturare a pietei al subventiilor straine acordate ofertantilor in cadrul unei proceduri de achizitii publice. Comisia va evalua…

Romanii vor beneficia de zboruri fara controale de frontiera. Afla de cand se va implementa procedura

00:00, 26.03.2024 - Duminica, 31 martie 2024, Romania va adera, dupa o perioada indelunga de incercari, la spațiul Schengen aerian, ceea ce presupune faptul ca cetațenii romani nu vor mai fi nevoiți sa efectueze controlul de frontiera, ci se vor putea indrepta direct și nestingheriți catre porțile de imbarcare. Amintim…

Salvarea UCM Reșița, cea mai veche unitate industriala din Europa, de pe vremea Imperiului Habsburgic

23:15, 11.03.2024 - UCM Reșița, cea mai veche unitate industriala din Europa, inființata in vremea Imperiului Habsburgic, și-a gasit cumparator, dupa 13 ani de insolvența. Este vorba de catre Uzina de Constructii Masini Hidroenergetice SRL, societate ce are ca asociat unic compania de stat Hidroelectrica, cel mai mare…

ROMANIA A CASTIGAT PROCESUL ROSIA MONTANA – Orban: Prin declaratiile sale stupide, Ciolacu putea chiar sa furnizeze argumente pentru o decizie defavorabila statului roman. Din fericire, Romania a castigat. Si adevarul a iesit clar la suprafata.

13:55, 09.03.2024 - De o luna de zile PSD, PNL si mercenarii lor din media ma acuza pe mine, pe Ciolos, pe cei din USR si pe cei din societatea civila ca suntem vinovati pentru pierderea arbitrajului cu Gabriel Resources si pentru miliardele de euro pe care va trebui sa le plateasca statul roman. Tonul la acuzatii l-a…

HARTA accesului la avort in Romania: Peste 80% dintre unitațile medicale publice nu ofera astfel de servicii sau nu pot fi contactate/ Cat costa procedura

12:30, 07.03.2024 - Peste 80% dintre spitalele publice nu ofera servicii de avort sau nu pot fi contactate. O alta bariera cu care se confrunta pacientele este cea a costurilor - avortul la cerere și cel terapeutic sunt servicii medicale furnizate cu plata.

Raport ingrijorator: Peste 80% din spitalele publice nu ofera servicii de avort, deși procedura este legala in Romania / 90% dintre spitale și clinici nu trimit in alta parte femeile care solicita intreruperea sarcinii

19:55, 06.03.2024 - Peste 80% din spitalele publice nu ofera servicii de avort, iar 90% dintre spitale și clinici nici macar nu trimit in alta parte femeile care solicita intreruperea sarcinii, arata o cercetare realizata de Asociația Moașelor Independente. Aceasta situație ingrijoratoare se inregistreaza in condițiile…


Ce parere ai despre aceasta stire?