Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Consilierii din Mihai Viteazu au revenit asupra deciziei de a nu finanța fotbalul! (VIDEO)

Publicat:

  Consilierii locali din comuna au revenit asupra deciziei de a sista finanțarea echipei de fotbal, dupa ce parinții copiilor i-au luat la rost, reproșandu-le ca nu mai dau bani... Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

(video) Au plecat in pauza și nu au mai revenit: Ședința CMC, intrerupta din cauza lipsei de cvorum

16:45, 18.04.2024 - Consilierii municipali s-au intrunit astazi, 18 aprilie, intr-o noua ședința extraordinara. Pe ordinea de zi au figurat 13 subiecte, printre care și adjudecarea la licitație publica a mai multor terenuri din capitala

Jos palaria: Tinerii de la AMoS Turda au dat o mana de ajutor la organizarea inaugurarii Turda Arena! Lecție de patriotism local adevarat!

21:00, 15.04.2024 - Știam ca tinerii de la AMoS Turda sunt extraordinari, pentru ca i-am vazut ce proiecte fac, ce ganduri au, ce activitate desfașoara… Dar mi-a fost greu sa-mi imaginez ca, la varsta lor, pot avea ințelepciunea pe care n-o au alții, mai varstnici. Inaintea marelui eveniment de inaugurare al Turda Arena,…

(live/update) Consilierii au revenit in ședința, cu noi replici: - Oare nu este o ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada? - Culiocul unde e?

14:50, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii municipali au revenit in ședința. Dinari Cojocaru: Oare nu este vreo ințelegere intre PAS și MAN, sa traga mața de coada?

14:40, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

(live/update) Consilierii municipali au revenit in ședința. Roșca: Localnicii nu sunt prostalani

14:25, 04.04.2024 - Consilierii municipali se intrunesc in ședința, la aceasta ora. Pe ordinea de zi sunt 22 de subiecte, inclusiv cel cu privire la repartizarea profitului obținut in 2022 de catre I.M. „Gradina Zoologica”, dar și cele cu privire la majorarea capitalului social al unor instituții medico-sanitare publice.

Incepe sezonul de primavara in fotbalul județean

20:25, 07.03.2024 - Deschiderea sezonului competițional de primavara in fotbalul județean va avea loc la sfarșitul acestei saptamani, cand sunt programate jocurile din cadrul etapei a 3-a din Cupa Romaniei. Astfel, sambata, 9 martie, incepand cu ora 11:00, toți doritorii sunt invitați pe Stadionul Municipal din Sighișoara…

Rapid l-a cucerit pe fostul mare atacant al Romaniei: „Va ajunge sa conduca fotbalul romanesc!” » Despre șansele la titlu: „Acestea sunt atuurile lor”

16:00, 17.02.2024 - Jean Vladoiu, 55 de ani, fost atacant de seama al Romaniei, trecut inclusiv pe la Rapid, vorbește despre rezultatele remarcabile reușite de giuleșteni in 2024. Cu cinci victorii in tot atatea meciuri anul acesta, alb-vișiniii și-au depus serios candidatura la titlu, marele obstacol ramas - și cel mai…

Inca un suporter a murit in timpul violentelor legate de un meci

13:00, 05.02.2024 - Fotbalul argentinian a fost afectat duminica de al doilea deces al unui suporter in decurs de doua zile, inaintea unui meci de divizia a doua din Mendoza, relateaza RMC Sport, potrivit news.ro.Un barbat a fost ucis duminica in timpul unei incaierari intre suporteri inainte de un meci de fotbal la…


Ce parere ai despre aceasta stire?