Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conferință MIPE: Evaluarea intervențiilor FESI în Europa. Între tradiție și inovație

Publicat:

Ministerul Investițiilor și , impreuna cu Rețeaua de Evaluare din Romania, organizeaza, in perioada 5-6 mai 2022, conferința internaționala „Evaluarea intervențiilor FESI in Europa. Intre tradiție și inovație”. Dedicat reprezentanților administrației publice, mediului academic și de cercetare, experților in evaluarea politicilor și programelor publice și reprezentanților societații civile din Romania, evenimentul va reuni aproximativ 300 […] Articolul Conferința MIPE: Evaluarea intervențiilor FESI in Europa. Intre tradiție și inovație apare prima data in .

Citeste articolul mai departe pe curierulnational.ro…  

Sursa articol: curierulnational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ghinea: Ultima cerere de plata a Romaniei aprobata de Comisia Europeana e cea din decembrie 2022. Cererea de plata numarul 3 din PNRR nu a fost nici acum aprobata de catre CE

15:55, 17.04.2024 - Cererea de plata numarul 3 a fost depusa pe 15 decembrie 2023 si, conform regulamentului Mecanismului de Redresare si Rezilienta, ar fi trebuit evaluata de catre oficialii de la Bruxelles in termen de doua luni, mai arata comunicatul de presa al USR. Evaluarea a fost prelungita initial cu o luna, la…

2024, niciun progres. Deficitul bugetar ”incremenit”

17:50, 15.04.2024 - Comisia Europeana are estimari pentru 2024 ce duc deficitul Romaniei la peste 6,5% din PIB, in timp ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la o taiere drastica a cheltuielilor de capital, se arata in Raportul de analiza a convergentei „Romania…

Platforma ReCONECT – inovație in corelarea educației cu piața muncii prin tehnologie și colaborare interinstituționala

15:35, 13.04.2024 - Agenția Naționala pentru Ocuparea Forței de Munca (????????????????????) a implementat și finalizat proiectul ???????????????????????????????? in cadrul caruia s-a realizat o platforma informatica ce are drept scop imbunatațirea corelarii ofertei educaționale cu cerințele pieței muncii, prin crearea…

UE pedepsește Romania pentru istoria sa de 150 de ani de extracție a petrolului și gazelor: Petrom și Romgaz sunt obligate sa asigure o cincime din toata capacitatea de stocare a CO2 din Europa, costurile sunt de miliarde de euro

13:10, 03.04.2024 - Mihai Nicuț (e-nergia.ro) Petrom și Romgaz, cei doi producatori de petrol și gaze ai Romaniei, vor fi obligați ca, la nivelul anului 2030, sa asigure in țara o capacitate de stocare de a dioxidului de carbon in Romania care sa asigure depozitarea subterana a 9 milioane de tone de CO2 pe an, potrivit…

Adrian Caciu anunța ca Romania a primit o finanțare unica excepționala

18:50, 11.03.2024 - Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Caciu, a anunțat luni ca Romania a primit o prefinanțare unica excepționala de 642 milioane de euro de la Comisia Europeana pentru Programul Tranziție Justa – FTJ STEP, in cadrul platformei “Tehnologii strategice pentru Europa” (STEP). “La acest…

ARSC: Romania are toate resursele sa devina țara cu cele mai “smart” localitați in regiune. Vor aparea tot mai multe comune inteligente

16:56, 12.02.2024 - Cu acces la resurse importante pentru avans tehnologic, Romania are un potențial uriaș sa devina un exemplu de națiune “smart” cu orașe și comune inteligente in Europa de Est. Conceptul de smart city, care contribuie la imbunatațirea vieții romanilor, ia amploare in țara, Romania cunoscand cea mai buna…

Inscrierea proiectelor pentru Gala Europeana a Spitalelor Private este deschisa

12:40, 09.02.2024 - Liderii din domeniul sanatații se reunesc la București Clinicile și spitalele private din Europa pot inscrie incepand de astazi, 9 februarie, și pana la data de 15 aprilie proiectele lor inovatoare pentru a participa la cea de-a treia ediție a Galei Europene a Spitalelor Private. In anul 2024, Romania…

Fonduri europene 2024: Cate 25.000-70.000 EUR pentru ONG-uri romanești, sa-și cumpere computere, softuri și alte mijloace IT

12:10, 19.01.2024 - Organizațiile neguvernarmentale (ONG) din Romania vor putea obține fonduri nerambursabile de cate 25.000-70.000 EUR, sa-și cumpere calculatoare, softuri și alte mijloace IT, printr-o noua linie de finanțare care urmeaza sa se deschida in anul 2024, in cadrul Planului Național de Redresare și Reziliența…


Ce parere ai despre aceasta stire?