Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conferința internațională ”Evaluarea în sistemul educațional: deziderate actuale”

Publicat:

Pertenerii evenimentului au fost Institutul de Științe ale Educației din România și cel din Ucraina, cu sprijinul financiar al Comisiei Naționale a Republicii Moldova pentru UNESCO.

Reprezentantul Comisiei Naționale a Republicii Moldova pentru UNESCO Luminița Drumea a vorbit despre conceptul de bioetica. Termenul a fost utilizat pentru prima data de biochimistul și oncologul pentru a scoate în prim plan problemele de etica, care pun în pericol supraviețuirea omenirii.

Directorul adjunct al Institutului de Științe ale Educației Republicii…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

Asociatia Moaselor Independente: Sistemul public medical din Romania, nepregatit pentru integrarea refugiatilor ucraineni

11:41, 23.02.2024 - Sistemul public medical din Romania nu este pregatit pentru integrarea refugiatilor din Ucraina, iar persoanele vulnerabile nu au acces la servicii medicale vitale si la servicii esentiale pentru sanatatea reproducerii, a transmis, vineri, Asociatia Moaselor Independente. Potrivit unui comunicat…

ONG: Sistemul medical din Romania nu e pregatit pentru refugiați

10:40, 23.02.2024 - La doi ani de la inceperea razboiului din Ucraina, femeile refugiate in Romania sunt in continuare dependente de sprijinul organizațiilor civile și nu au alta cale de a accesa servicii medicale vitale, susțin reprezentanții unui ONG care ofera servicii de sanatate pentru femei, gravide, nou-nascuți,…

Ministrul roman de externe il critica dur pe Vladimir Putin

19:10, 19.02.2024 - Ministrul Afacerilor Externe al Romaniei, Luminița Odobescu, a exprimat, cu fermitate și tristețe, condamnarea in legatura cu moartea opozantului rus Alexei Navalnii, declarand ca „Despre moartea lui Alexei Navalnii nu exista nicio indoiala ca regimul Putin este responsabil. Va ramane un simbol al luptei…

Romanii au creat o noua rasa in Dobrogea: capra cu gust de 'vacuța frageda'

23:15, 15.02.2024 - Cercetatorii dobrogeni au reușit sa creeze o noua rasa de capre pentru carne, prin incrucișarea țapului african cu capra autohtona. Bucatarii și nutriționiștii spun ca ar putea deveni o alternativa mai ieftina, mai savuroasa și mai sanatoasa pentru romani. Dupa 14 ani de incercari, cercetatorii Institutului…

E-TVA, o noua nebunie, dupa E-Factura! Afacerile mici se vor inchide pe banda rulanta

08:11, 14.02.2024 - Guvernul anunța e-TVA, un sistem informatic care ar trebui sa ajute companiile. Insa, haosul bate la ușa pentru ca multe societați mici risca sa dispara. Guvernul lanseaza e-TVA, un sistem informatic care promite sa simplifice interacțiunea contribuabililor cu ANAF și sa optimizeze colectarea TVA-ului.…

Anul 2024 este cel al marilor schimbari in sistemul fiscal din Romania / EY Romania organizeaza edițiile locale ale Conferinței anuale de fiscalitate in Timișoara și Cluj-Napoca

09:15, 29.01.2024 - ​Ca in fiecare an, din 2005 pana in prezent, Conferința anuala de fiscalitate organizata de EY Romania la București este urmata de edițiile derulate in alte doua mari centre regionale de afaceri ale Romaniei, Timișoara (Iulius Congress Hall, marți, 30 ianuarie a.c.) și, respectiv, Cluj-Napoca (Radisson…

EY Romania organizeaza Conferința anuala de fiscalitate in Timișoara, pe 30 ianuarie. 2024 este anul marilor schimbari in sistemul fiscal din Romania

07:51, 29.01.2024 - Dupa București, EY Romania organizeaza Conferința anuala de fiscalitate in Timișoara, considerat unul din centrele regionale de afaceri importante ale Romaniei. Conferința EY are loc marți, 30 ianuarie 2024, incepand cu ora 09.00, la Iulius Congress Hall. La eveniment vor fi prezenți specialiștii EY…

LECȚIA DE ISTORIE prezentata de profesorul Viorel Guțu -18 ianuarie: Prezența delegației Romaniei la Conferința de Pace de la Paris

13:15, 18.01.2024 - La data de 18 ianuarie 1919, la Paris, au inceput lucrarile Conferinței de Pace, ce avea ca obiectiv stabilirea noii configurații teritoriale rezultate dupa terminarea Primului Razboi Mondial, la care au participat 27 de state, printre care și Romania. Delegația romana, condusa de Ionel Bratianu, președintele…


Ce parere ai despre aceasta stire?