Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Condamnată pentru că l-a înjunghiat pe amicul concubinului, din motiv de răzbunare și ură

Publicat:

Femeia din Criuleni care l-a injunghiat pe amicul concubinului sau a fost condamnata la 14 ani si 6 luni de inchisoare.In urma unui scandal intre cei doi, femeia a scos un cutit de bucatarie si i-a aplicat victimei doua lovituri in piept.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Barbat injunghiat dupa un conflict spontan in Cornetu, județul Ilfov

20:25, 16.03.2024 - Un barbat de 60 de ani a fost injunghiat in urma unui conflict spontan izbucnit pe o strada din Cornetu, județul Ilfov. Agresorul a fugit cu mașina, impreuna cu un alt barbat, dar a fost prins pe Calea Rahovei din București.

Un preot, injunghiat cu un cuțit in spate, pe teritoriul manastirii Cosauti: Faptasul, a fost gasit spanzurat in padure

12:45, 10.03.2024 - Un preot a fost depistat cu un cuțit infipt in spate in curtea manastirii Cosauți din raionul Soroca. Potrivit oamenilor legii, suspect pe caz s-a dovedit a fi un localnic, care, cautat de polițiști, a fost gasit mort.

Cine devine noua deputata PAS

16:51, 05.03.2024 - Curtea Constituționala a validat mandatul deputatei PAS Ana Speianu. Funcționara preia funcția dupa ce Mihai Popșoi a devenit ministru de Externe. Speianu este profesoara de meserie și activeaza in localitatea Dubasarii Vechi, raionul Criuleni. Candidata devine deputata dupa ce supleantul Vasile Tiltu…

Barbatul care si-a ucis soacra cu un topor in cap, iar pe sotie a ranit-o grav, trimis in judecata: Individul risca detenție pe viața

09:45, 04.03.2024 - Barbatul care și-a omorat soacra și a ranit-o grav pe soția sa, a fost trimis pe banca acuzaților. Cazul a avut loc pe data de 12 octombrie 2023, in raionul Criuleni. Acesta risca pana la 20 de ani de inchisoare sau detenție pe viața.

Crima care a ȘOCAT: barbat, injunghiat mortal intr-un bar! Scandal in timpul unei partide de biliard

17:25, 20.02.2024 - Crima care a șocat toata comunitatea a avut loc in comuna Salcia unde victima s-a intalnit cu cațiva cunoscuți la barul din sat. Dupa lasarea serii barbații s-ar fi luat la cearta in timpul unei partide de biliard, moment in care unul dintre aceștia a scos cuțitul și și-a injunghiat mortal partenerul…

Barbat injunghiat cu 20 de lovituri de maceta, la o petrecere de fite, unde participau si Alex Velea, Antonia și Alina Eremia (VIDEO)

13:30, 11.02.2024 - Un barbat de 41 de ani din Targoviste a fost gasit injunghiat mortal la un hotel din zona montana Padina. Trei suspecti in acest caz se afla in custodia Politiei, anchetatorii afirmand ca, din primele verificari, reiese ca omorul s-a produs in urma unui conflict spontan. Atacatorii, baietii vrajitoarei…

Crima șocanta in Ialomița. Lasat sa moara dupa ce a fost injunghiat cu sange rece de cel mai bun prieten

19:20, 25.01.2024 - Un tanar din Slobozia a avut parte de un sfarșit cumplit, dupa ce a fost injunghiat de cel mai bun prieten. Criminalul și-a abandonat victima in strada, lasand-o sa moara cu zile. Victima a fost descoperita, plina de sange, pe o banca, in oraș.

Un barbat a fost injunghiat dupa un scandal in trafic, in Capitala

17:01, 11.01.2024 - Un barbat de 33 de ani a fost injunghiat in umar, joi, in urma unui scandal in trafic, in Sectorul 4 al Capitalei, pe Bulevardul Constantin Brancoveanu, de un alt șofer, in varsta de 35 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?