Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Concursul "Cea mai sexy mămică" de la Super Neatza a ajuns la final. Iată cine este marea câștigătoare

Publicat:

Alexandra Nița, Adina Ivașcu și Ana Maria Calințaru au fost cele trei finaliste ale concursului "Cea mai sexy mamica" de la cu Razvan și Dani. Iata probele pe care le-au avut de trecut și cine este marea caștigatoare a concursului de la Antena 1.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Super Neatza sarbatoreste Ziua Internationala a Fericirii cu un concurs inedit: ȋnghetata cat sa umple un frigider ȋntreg

18:46, 19.03.2024 - De Ziua Internationala a Fericirii, echipa vesela de la Super Neatza a pregatit o super editie, cu super zambete si super invitati. Razvan si Dani isi vor surprinde telespectatorii cu o super provocare: inghetata cat sa umple un frigider intreg. Un telesp

Ramona Olaru, provocatoare intr-un clip muzical. Cum a aparut asistenta de la Neatza: „S-a nins, s-a tot” FOTO

09:16, 29.02.2024 - Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani, matinalul difuzat de Antena 1, are o noua colaborare. Ramona Olaru s-a lasat pozata in ipostaze provocatoare pentru un clip muzical. Imaginile au facut furori in mediul online, unde complimentele au curs valuri. „S-a facut frumos, s-a nins, s-a tot”. Foto In…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, glumele zilei in emisiune. Asistenta TV și-a surprins colegii: „Ca sa fiu invidioasa pe voi...”

08:55, 21.02.2024 - Daca Ramona Olaru i-a obișnuit pe telespectatorii de la Antena 1 cu o gluma pe care o zice zilnic in emisiune, iata ca in aceasta dimineața a spus doua glume. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani și-a surprins colegii de breasla.

Scoala de samba Viradouro, marea castigatoare a Carnavalului de la Rio dupa o parada dedicata femeilor de culoare VIDEO

11:15, 15.02.2024 - Scoala de samba Viradouro a fost incoronata miercuri campioana a editiei din acest an a Carnavalului de la Rio de Janeiro, datorita unei parade a carei tema a evidentiat puterea femeilor de culoare prin intermediul mitului unui sarpe sacru din Benin.

Neatza cu Razvan și Dani. Mesajul transmis de Ramona Olaru cu privire la luna februarie. Gluma spusa de asistenta TV

09:10, 02.02.2024 - Emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1 este plina de umor și reușește sa aduca zambetul pe buze tuturor telespectatorilor, deoarece Ramona Olaru spune zilnic glume. In aceasta dimineața, asistenta TV a transmis un mesaj cu privire la luna februarie. Iata ce banc a spus vedeta!

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, doza de umor in emisiune. Ce gluma a spus asistenta TV: „Daca te crezi prea...”

08:50, 26.01.2024 - Ramona Olaru a adus doza de umor in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a reușit sa-i amuze pe colegii ei de breasla și cu siguranța și pe telespectatori. Iata ce gluma a spus vedeta!


Ce parere ai despre aceasta stire?