Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COMUNICAT DE PRESĂ Stimulente pentru angajarea elevilor şi studenţilor pe perioada vacanţei

Publicat:

Pentru obținerea de informații suplimentare, angajatorii interesati se pot adresa  Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de , str. nr.36 The post COMUNICAT DE PRESA Stimulente pentru angajarea elevilor si studentilor pe perioada vacantei first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

COMUNICAT DE PRESA Roboțeii de la Poșta Romana și revoluția digitalizarii

11:41, 11.07.2024 - In paralel cu digitalizarea serviciilor, Poșta Romana va continua sa ofere opțiuni tradiționale de plata la ghișeele poștale The post COMUNICAT DE PRESA Roboțeii de la Poșta Romana și revoluția digitalizarii first appeared on Informatia Zilei .

COMUNICAT DE PRESA Poșta Romana intermediaza o noua ediție a Programului de titluri de stat Tezaur

14:26, 08.07.2024 - Veniturile de persoanele fizice rezidente din subscrierea și deținerea titlurilor de stat sunt venituri neimpozabile. The post COMUNICAT DE PRESA Poșta Romana intermediaza o noua ediție a Programului de titluri de stat Tezaur first appeared on Informatia Zilei .

COMUNICAT DE PRESA Controalele DSVSA Satu Mare

14:45, 28.06.2024 - Și aceasta saptamana, conform programului de activitate stabilit, au fost verificate exploatații profesionale și non profesionale de animale The post COMUNICAT DE PRESA Controalele DSVSA Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .

ANOFM sprijina angajarea elevilor și studenților pe durata vacanței prin stimulente financiare

14:05, 18.06.2024 - Agenția Naționala pentru Ocuparea Forței de Munca (ANOFM) a anunțat recent un program de stimulente financiare destinat angajatorilor care incadreaza in munca elevi și studenți pe durata vacanței. Acest program are ca scop principal facilitarea accesului tinerilor pe piața muncii și incurajarea angajatorilor…

Firmele care angajeaza elevi sau studenti in perioada vacantei pot beneficia de un stimulent financiar

18:06, 17.06.2024 - Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca anunta ca firmele care angajeaza in perioada vacantei elevi sau studenti pot beneficia de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului social de referinta – ISR, a carui valoare a fost actualizata la 660 lei. Stimulentul se poate…

PROCEDURI ȘI INFORMAȚII ESENȚIALE In atentia absolvenților de invațamant, promoția 2024

10:41, 13.06.2024 - Agentia Județeama pentru Ocuparea Fortei de Munca Satu Mare, str.Ion Ghica, nr.36, localitatea Satu Mare, sau la tel: 0261.770.237. The post PROCEDURI ȘI INFORMAȚII ESENȚIALE In atentia absolvenților de invațamant, promoția 2024 first appeared on Informatia Zilei .

CATEGORII DE ȘOMERI Rata șomajului in județul Satu Mare

08:35, 04.05.2024 - La sfarșitul lunii martie, rata șomajului inregistrata in evidențele Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Munca Satu Mare... The post CATEGORII DE ȘOMERI Rata șomajului in județul Satu Mare first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?