Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Competiția navală în Marele Război: Tunurile grele contează în lupta pentru primul loc

Publicat:

este cea mai dificila munca din cauza ca puternicii zilei incearca sa ascunda cu orice pret faptele murdare si gasesc autori reputati care sa lanseze teze stiintifice pentru cresterea gloriei personale. A spune apoi adevarul inseamna sa lupti cu resursele coplesitoare si cu prestigiul cuvantului tiparit de cei reputati. Totusi, adevarul trebuie spus cu orice pret.

Citeste articolul mai departe pe historia.ro…  

Sursa articol: historia.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ronnie O'Sullivan lupta de sambata pentru recordul absolut de opt titluri mondiale la snooker

23:20, 16.04.2024 - Ronnie O'Sullivan, numarul unu in clasamentul mondial al snookerului, va incerca sa obțina un al optulea titlu record la noua ediție a Campionatului Mondial. Evenimentul are loc in mod tradițional la Teatrul Crucible din Sheffield. Competiția se desfașoara intre 20 aprilie și 6 mai, potrivit mediafax.

Oana Radu, adevarul despre divorț! Vedeta a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice pe care a avut-o cu Catalin Dobrescu: „Eu eram singura sursa de venit” / VIDEO

12:05, 29.03.2024 - Oana Radu a spus adevarul despre divorț! Vedeta susține ca a trecut prin clipe grele din cauza relației toxice prin care a avut-o cu Catalin Dobrescu! Artista nu s-a mai putut abține, dupa amenințarile primite!

PNL și PSD „se lupta", la locale, dar sunt aliați la europarlamentare. Alin Tișe: „Pana la urma, aceste partide și-au asumat competiția"

13:10, 20.03.2024 - Președintele Consiliului Județean Cluj Alin Tișe recunoaște ca, la alegerile locale, liberalii vor intra intr-o competiție directa cu social democrații, in timp ce la europarlamentare nu va exista o problema in acest sens.

Acces Direct. O mama lupta sa scoata adevarul la lumina. Femeia susține ca fiul ei a fost ucis cu sange rece: "Geaca lui a fost gasita..." / VIDEO

17:45, 18.03.2024 - Crima la stana? Se implinesc 7 ani de cand mama Victoria lupta pentru a-i face dreptate fiului sau care a fost gasit mort langa stana la care lucra. Barbatul fusese dat disparut, iar trupul neinsuflețit a fost gasit dupa aproape trei saptamani dupa ce autoritațile au fost alertate.

Sorina Guța se lupta cu viața, din nou, pe un pat de spital! Fosta soție a lui Nicolae Guța trece prin clipe grele. Apropiații s-au mobilizat!

10:20, 21.02.2024 - Cand lucrurile pareau ca s-au mai liniștit in viața Sorinei Guța, iata ca din nou problemele de sanatate nu-i dau pace fostei soții a lui Nicolae Guța. Femeia se lupta cu viața chiar in aceste momente pe un pat de spital, iar apropiații s-au mobilizat! Ce se intampla cu artista.

AUR și-a stabilit prezidențiabilii. Ce alte nume grele arunca in lupta formațiunea condusa de George Simion

11:45, 16.02.2024 - AUR, principalul partid de Opoziție din Romania, și-a stabili lista cu canidații la alegerile prezidențiale care ar urma sa fie organizate in luna decembrie a acestui an.Astfel, potrivit surselor Realitatea PLUS, pe lista AUR s-ar afla patru candidați. Vorbim despre Viorel Catarama, Dan Puric și Mircea…

Lupta pentru cașcavalul Puterii pune cruce comasarii alegerilor

22:51, 13.02.2024 - PSD și PNL nu s-au ințeles pentru comasarea alegerilor europarlamentare cu localele, principala problema fiind lipsa unui consens in ceea ce privește un candidat comun dat de social-democrați la prezidențiale, lucru de neacceptat de catre liberali, susțin surse din Coaliție pentru „Adevarul“.

Liceul Teoretic ”Pavel Dan” și Școala Gimnaziala ”Mihai Viteazu” sunt caștigatoarele ediției a V-a a Cupei Unirii, la fotbal in sala de la Campia Turzii! (VIDEO/FOTO)

19:20, 26.01.2024 - In Sala Sporturilor ”Ioan Stanatiev” din Campia Turzii, s-a desfașurat astazi ediția a V-a a Cupei Unirii la fotbal in sala, in care au fost angrenate echipele de juniori de la unitațile de invațamant gimnazial și liceal din municipiul Campia Turzii. Competiția a fost organizata de Primaria Municipiului…


Ce parere ai despre aceasta stire?