Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Companiile românești au o agilitate organizațională scăzută. Serviciile IT şi cele financiare, sectoarele cu cele mai bune scoruri pentru agilitate

Publicat:

Aproape toate companiile romanești au facut modificari organizaționale pentru a face fața dificultaților generate de COVID, conform studiului McKinseyIndexul privind Agilitatea Organizaționala - Perspectiva asupra Romaniei”.

Printre aceste schimbari, pe care le-au facut 97% dintre companii, munca la distanța este considerata cea mai utila de majoritatea angajaților (44%), care se așteapta totodata ca aceasta masura sa ramana in vigoare ca practica standard pe termen mediu. In timp ce modelele operaționale variaza in funcție de industrie, 56% dintre organizații au adoptat fie modele…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oprea, despre oportunitatile de colaborare cu Qatar: Un exemplu ar fi interesul Qatar Airways de a crea un centru de mentenanta in Doha si de a integra companiile romanesti in lantul lor de aprovizionare cu piese de schimb

14:55, 18.04.2024 - „In cadrul vizitei delgatiei Guvernului Romaniei conduse de premierul Marcel Ciolacu am intalnit comunitatea romaneasca de aici, datorita careia numele Romaniei este asociat cu seriozitatea si profesionalism. Statul Qatar poate deveni un partener extrem de important pentru tara noastra. Discutiile purtate…

Coridorul Vertical. 27 de companii se bat pentru noul traseu balcanic al gazelor

13:26, 17.03.2024 - Companiile europene, inclusiv cele romanești, au 3 luni pentru a decide daca sunt interesate de noul traseu balcanic al gazelor, un concept și o inițiativa  a Transgaz, sub conducerea directorului general Ion Sterian. Aproape 30 de companii, printre care și romanești, au depus cereri neangajante de…

Noua industrie a Clujului. 20.000 de angajați, platiți cu salarii medii de 1.500 E

19:31, 23.02.2024 - In ciuda fiscalitații in creștere din Romania, centrele locale de servicii de business și-au propus sa iși sporeasca efectivele cu 2.000 de oameni in acest an, iar salariile cu 7%. Asociația Business Service Leaders Romania (ABSL) a organizat, la Cluj, workshop-ul „Industria serviciilor pentru afaceri…

Studiu: De ce prefera firmele romanești sa nu acceseze beneficiile fiscale

12:11, 23.02.2024 - Companiile romanesti nu se arata prea dornice sa acceseze beneficiile fiscale acordate prin lege, cel mai des invocat motiv fiind complexitatea legislativa si teama de a nu gresi in aplicarea acestora, se arata intr-un studiu realizat de compania de consultanta EY Romania. Pe de alta parte, mai mult…

Directiva NIS2: Implicațiile și entitațile vizate de cea mai recenta legislație de securitate cibernetica din UE

12:10, 21.02.2024 - ESET saluta adoptarea celei de-a doua Directive privind securitatea rețelelor și a informațiilor (NIS2) de catre legiuitorii UE, care urmarește consolidarea rezilienței cibernetice in intreaga Uniune. Noua legislație raspunde creșterii dependenței sectoarelor critice de digitalizare și a expunerii acestora…

Specialistii care vor primi salarii mari, in 2024. De ce salariatii nu mai vor contracte pe termen lung

23:10, 19.02.2024 - Specialistii care vor primi salarii mari, in 2024. De ce salariatii nu mai vor contracte pe termen lung Serviciile financiare, IT și HR sunt cel mai frecvent oferite servicii de catre companiile din industria serviciilor de afaceri, conform raportului Asociatiei Business Service Leaders. Specialistii…

Marcel Ciolacu dezvaluie care este prioritatea Guvernului: Este cel mai puternic instrument pentru a susține companiile romanești

15:55, 08.02.2024 -  ”As dori sa va anunt ca prioritatea absoluta a Guvernului in urmatoarele doua saptamani este sa finalizam setul de norme prin care in toate licitatiile publice sa se aplice «Criteriul verde». Este cel mai puternic instrument pentru a sustine companiile romanesti, folosind un principiu european punctat…

97% dintre companiile din sectorul financiar internațional iși remodeleaza funcția fiscala

13:55, 06.02.2024 - Un procent de 97% dintre organizații la nivel global iși revizuiesc modelele operaționale fiscale și financiare din cauza unor factori precum resursele din piata fortei de munca, tehnologia, ritmul legislativ și costurile – arata sondajul pe teme financiar-fiscale derulat de EY la nivel internațional…


Ce parere ai despre aceasta stire?