Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Compania Avia Invest, care a concesionat Aeroportul, chemată în instanță: Care e motivul

Publicat:

CHIȘINAU, 27 mai – Sputnik. O cerere de chemare in judecata a companiei concesionare a Aeroportului Internațional Chișinau a fost depusa de Agenția Proprietații Publice. © Sputnik / Miroslav Rotari a comentat declarațiile „Avia Invest”, care cere despagubiri fabuloase

Potrivit unui comunicat de presa al Agenției, cererea este deja pe rol la Judecatoria Chișinau cu sediul in sectorul Centru. Cererea a fost facuta pentru incasarea penalitaților/daunelor provocate de neindeplinirea obligațiilor contractuale prevazute pe direcții investiționale.

„Pentru unele dintre…

Citeste articolul mai departe pe sputnik.md…  

Sursa articol: sputnik.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Ședința CSM s-a incheiat: Cererea depusa de liderul Partidului „Șansa”, respinsa: Ce a solicitat președintele formațiunii

18:01, 16.01.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 16 ianuarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 16 proiecte. Printre subiectele de pe agenda se regasește și cererea unui magistrat de la Judecatoria Chișinau, sediul Centru referitor la suspendarea din funcție.

(Video) CSM, in ședința: Cererea depusa de liderul Partidului „Șansa”, respinsa: Ce a solicitat președintele formațiunii

14:55, 16.01.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 16 ianuarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 16 proiecte. Printre subiectele de pe agenda se regasește și cererea unui magistrat de la Judecatoria Chișinau, sediul Centru referitor la suspendarea din funcție.

O magistrata de la Judecatoria Chișinau, suspendata din functie: Cererea, examinata de CSM cu ușile inchise

13:20, 16.01.2024 - O magistrata de la Judecatoria Chișinau, cu sediul in Centru, a fost suspendata din functie, in baza cererii judecatoarei, ce a fost examinata de CSM cu ușile inchise in cadrul ședinței de astazi a Consiliului.

(live) CSM, in ședința: Cererea depusa de liderul Partidului politic „Șansa”, respinsa: Ce a solicitat

13:10, 16.01.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 16 ianuarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 16 proiecte. Printre subiectele de pe agenda se regasește și cererea unui magistrat de la Judecatoria Chișinau, sediul Centru referitor la suspendarea din funcție.

(live) CSM, in ședința: Cererea unei judecatoare, examinata cu ușile inchise. Care este motivul

11:55, 16.01.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 16 ianuarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 16 proiecte. Printre subiectele de pe agenda se regasește și cererea unui magistrat de la Judecatoria Chișinau, sediul Centru referitor la suspendarea din funcție.

(live) CSM, in ședința: Cererea de demisie a unui judecator, pe ordinea de zi

09:40, 16.01.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 16 ianuarie, in ședința. Pe ordinea de zi sunt 16 proiecte. Printre subiectele de pe agenda se regasește și cererea unui magistrat de la Judecatoria Chișinau, sediul Centru referitor la suspendarea din funcție.

Cetatea Rasnov ramane inchisa și anul acesta

10:40, 10.01.2024 - Cetatea Rasnov , unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din Romania, ramane cu lacatul pe poarta, pentru al patrulea an la rand. Cetatea medievala Rasnov nu va putea fi vizitata cel mai probabil nici in acest an, ca urmare a faptului ca lucrarile de reabilitare nu au fost finalizate. Acesta…


Ce parere ai despre aceasta stire?